Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denissss

Dziewica i seks bez zobowiązań !

Polecane posty

Gość myśl globalnie działaj lokanie
I nie wmawiaj jej pierdół, że może tego żałować. Już wystarczająco się o tym na religii pewnie na słuchała. To nie średniowiecze.

Gość denissss
dzisiaj po prostu mi napisala ze chce to zrobic bo podobam jej sie fizycznie i dobrze sie czuje w mojej obecnosci ale na szczescie nie deklarowala nic innego co do mojej osoby wiem chyba sie skusze :P

Gość soooobuuuul
Jako dżentelmen powinieneś wpoić tej dziewczynie, że powinna pozostawić to dla faceta którego kocha. Może jestem trochę staroświecki mimo, że jestem rocznik 91' ale uważam, że kobieta pierwszy raz traktuje bardzo poważnie, nie to co my- faceci. Mówię oczywiście o tych dziewczynach, które znają jakieś wartości, mają uczucia i olej w głowie.Wytłumacz jej, że to nie jest dobry pomysł. Nie myśl tym co masz w spodniach. Wiadomo, numerek bez zobowiązań z pewną dziewczyną. Jeśli ona nie myśli to Ty pomyśl za Nią! Takie jest moje zdanie- tak zachowałby się dżentelmen moim zdaniem, ale ja raczej nie pasuje do teraźniejszości z moimi poglądami.

Gość denissss
na boga nie mieszajcie !! :D

Gość reksio69
a zerznij tak zeby jej oczy wyszly na wierzch i spokoj bedzie !!:P

Gość yyyyyyyyyyyaaaaaa
Najczęściej to kładzie się dziewczynę na jednym z rogów łóżka a Ty klęczysz na podłodze przy niej, wkładasz powoli a gdy napotkasz opór zatrzymujesz się i delikatnie podnosisz jej biodra i ponownie delikatnie napierasz zawsze się udaje Krew to dobra oznaka a zakrwawione prześcieradło to duma a nie wstyd i problem Uczucie że ją przerywasz wynikało z tego że była spięta, najlepiej potem po rozdziewiczeniu przejść do pozycji zamkniętego pączka albo koszyczka (jak zwał tak zwał) zapewnia ona bliskość co sprzyja dobrym wspomnieniom partnerki i najczęściej na pierwszym miejscu jest właśnie bliskość w czasie seksu dal tych mało doświadczonych, kolejnym jest stymulowanie wielu punktów na raz

Gość epideumpp
zawsze może trafić gorzej ?? czyli ? i tak musi ją wszystkiego uczyć :/

Gość przystojnybatman
ja bym sie nawet nie zastanawial tylko pukal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak jest atrakcyjna to tym bardziej :P

Gość denissss
jeszcze postaram sie ja wyczuc czy naprawde chodzi jej tylko o chec seksu i nic wiecej jesli tak to biore :P

Gość denissss
no atrakcyjna jest dlatego tak bardzo chodzi mi ten seks z nia po glowie chociaz wiem ze na poczatku zajebistego seksu pewnie nie bedzie :P

Gość buczoo45546
dziewica ktora jest w dodatku ladna a ty sie jeszcze zastanawiasz !! WTF :P

@epideumpp- czyli może trafić na frajera, który ją brutalnie przeleci i odechce jej się seksu na resztę życia, zniszczy jej psychikę, a co za tym idzie- życie. Poczytaj temat o największych seksualnych wpadkach

Gość epideumpp
Zabójczo Sarkastyczny - laski umawiaja sie na utrate dziewictwa nawet z kolesiami z internetu ktorych w ogole nie znaja i jakos nie robia z tego problemu.. same wskakuja :)

Gość kartimandua
skoro on a chce pozbyc sie blony ktora jej ciązy -to jazda

Gość bunga-bunga-bunga
A wydupcz ją jak chce. To głupia dupa. Ma jeszcze głupsze koleżanki, które wmawiają jej, że nie będzie miała faceta jak będzie dziewicą. To takie popierdzielone siksy co idą za modą, pieprzyć się bez zobowiązań.

Gość gkitjds
pozbędzie sie blony z piczy ktora kwiczy z pożadania do ruchania

Gość oioiujghgb
Myślałem, że każdy facet chce/chciał "mieć na swoim koncie" (strasznie kijowe sformułowanie) dziewicę. Może się mylę.

Gość gkitjds
moz e prawik reliigjny chce zaliczyc błoniastą

Gość memphis234
podobno gdzieś jeszcze niektórzy widują dziewice, ale to raczej legenda :D

Gość gkitjds
ostatnio byl Kongers nowej ewangelizacji - i napisano z ebylo tma 1200 delagatow z 350 wspolnot ruchow i grup w=istniejacych w Kk-organizacji reliigjnych gdzie piora mozg jest mnostwo -poczawaszy od podworkowych kółek rozancowych dla przedsklakow poprzez oaze , krucjate mlodych ,stpwarzyszenie mlodziezy katolockiej i duszapsterstwo akademickie-tam jest zaglebie błoniastości

Gość kafe-blou-kafe
A moją przyjaciółkę jak powiedziała swojemu facetowi, że miała 20 partnerów i to przeważnie takich na jeden raz to on wywalił za drzwi na klatkę na golasa i powiedział, że szmatę to używa do mycia podłogi. Ale debil. i CHAM

Gość verrinffa
mądra kobieta kazdemu partnerowi powinna mowic ze przed nim byl tylko 1 - co to jest 20 partnerów?w rozmowach w toku wystapila raz 18 altka ktora rzekla ze uprawiała seks z 50 facetami- trudno zweryfikowac czy to prawda ale tak rzekła

Gość gkitjdssss
prawiki i dziewice bloniaste maja zryte mohery

Gość swietymikolajestem
ładne dziewice zdarzaja sie juz bardzo rzadko a tobie sie trafilo i jeszcze sie pytasz :P ja bym ruchal od razu :P

Gość gkitjdssss
zwalszcza jesli blona jej uwiera jak kamien

Gość gkitjdssss
on a chce wypiąc zad i dostac wsad- a błona wsio w pizdu

Gość fajfuss10
bierz bo szkoda !! moze ci sie juz taka nie zdarzyc i dopiero bedziesz zalowal :P

Gość gkitjdssss
jak bedzie krwwienie to bedzies z mogl wywiesic zakrwaione przescieradło