Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracujący

mam urlop - maskara!

Polecane posty

Gość pracujący

W firmie kazali mi wziąć urlop bo mam 26 dni jeszcze! Ja nie wiem, jak można siedzieć na dupie i nic nie robić, ja siedze tutaj od 35minut, bo wstałem o 7.00 i dostaje na głowe Moja dziewczyna również w pracy Co wy robicie cały dzień w tym domu?

ja też nie potrafię siedziec w domu....tzn czasem mam ochote siąśc, poczytac, posluchac muzyki itd, ale przez 1 dzien, a nie przez tyle! rany boskie...! zanudziłabym sie na smierc. to moze umow sie z kims, znajomymi, idzcie gdzies, a wieczorem jakas impreza :P

Gość nbvjhj
a ja marze o urlopie, mam tak zjebana prace i ludzi w pracy ze moglabym siedziec rok gdyby tylko placili co miesiac pensje

Gość nbvjhj
w urzedzie, pracuje z samymi zmijami, moze z 5 osob jest normalnych a tak co 2 obgaduje za plecami lub donosi

to rzeczywiscie nie za fajnie... nie myslalas zeby poszukac czegos innego skoro tak nie lubisz tam chodzic? chociaz teraz znalezienie pracy graniczy z cudem...:o

Gość nbvjhj
szukam szukam ale pracy nie ma nigdzie:( jak tylko znajde to zwiewam

Gość pracujący
ja tez tak miałem w poprzednich firmach, zmieniałem, ale mogłem sobie pozowlić na to. Najlepsza metoda, to nauczenie sie czegoś. Tzn ja aby dostać lepszą pracę pomimo biegłego niemieckiego musiałem się nauczyć angielskiego. Rok czasu i mam swoją ulubioną:) tylko kazali mi na urlop pfee ;) teraz ucze się rosyjskiego, dla zbicia nudy. Może ktoś umie:) chciałbym się nauczyć równie w rok, ale bedzie trudno :/

Gość komandir
chopie, jedź na grzyby !

tylko nudni ludzie się nudzą nie masz nic do roboty? albo jakiś pasji, przyjemności prywatnych? tylko robota? wołem jesteś czy człowiekiem?

Gość as a friend
tylko nudni ludzie się nudzą Myślałaś nad tym pewnie cały ranek? 💤

Gość as a friend
tylko nudni ludzie się nudzą Cały ranek nad tym myślałaś? 💤