Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcemisiezycbezniego

nie chce mi sie zyc...jego obojetnosc

Polecane posty

nie chce mi sie zyc. tak, zostawil mnie facet, ale nie chodzi o to, ze "umre" bez nigeo. bardziej boli mnie to, ze jestem mu obojetna. ze zrezygnowal ze mnie nagle, ze nie zatesknil, ze mnie juz nie chce. boli mnie to, ze tyle bylo fajnych chcwil miedzy nami, krotko, bo krotko. bylam szczesliwa, a dla niego nic to nie znaczyło najwyrazniej. tylko mi nie piszcie, ze jestem młoda, znajde sobie kogos itpitd, bo mam 32lata. i nie o wiek czy bycie z kims na sile tu chodzi, moge byc sama. pisze tutaj, bo nie mam z kim pogadac. a boli mnie jego nie tyle odrzucenie, co...obojetnosc. ze zrezygnowal ze mnie, poszedl dalej i nic juz nie znacze dla niego, choc wiem, ze do innych swoich ex potrafil wracac/cierpiec....

Gość askfh
no niestety, po prostu nie czuliście do siebie tego samego.. ten ból minie. Na pewno!

tylko ine wiem, co on czul w takim razie. myslalam, ze jest fajnie miedzy nami, mimo, ze nie jest to wylewny człowiek. a nawet powiedzial mi pare miłych słow, jak sie cieszy, ze jestem w jego zyciu. a to nie klamca czy bajerant. wiec tak klamal jednak? ja sobie to wymyslilam? i nie chodzi tu o jakas wielka milosc, bo wiadomo, za krotko to wszystko. ale skoro wszystko fajnie szło, a on nagle sie tak wycofal....?

Gość sweet sweet nothing
odrzucenie z jego strony,jego objetnosc zabolala Cie,ale glownie twoje ego ,pcozucie wartosci. no bo jak to? bylo tak fajnie i nagle mu przeszlo? rozumiem to i wspolczuje Ci,ale najlepiej zebys skierowala uwage na cos innego, najlepiej innych ludzi, przy ktorych poczujesz sie ''chciana''. nie daj sie wpedzic w dol.

sweet, dziekuje ci. wszystko mnie boli, odrzucenie, obojetnosc, ego moze na koncu. jak to mozliwe, ze on tak sie zachowal, nie rozumiem takiej zimiany, bo jakbym nic nie znaczyla dla niego....

Gość lokra
Koniec związku zawsze boli, ale żeby to tak analizować to lekka przesada. Facet nie jest juz zainteresowany. I tyle. Moze nie chciał się angażować, bo widział twoje przesadne zaangażowanie - wtedy każdy zdrowy facet, nie chcący przedwczesnych deklaracji, po prostu zwiewa.

Gość askfh
lokra, dokładnie, nie ma co analizować. to bez sensu.

"nie chcial sie angazowac bo widzial moje przesadne zaangazowanie"? ...a nie jest tak, ze dwie strony powinny sie angazowac? skoro nie chcial sie angazowac, to przeciez i spotykac sie nie musial od samego poczatku. nie ja zabiegalam o tą znajomosć... :(

Gość askfh
ale może on w trakcie stracił zainteresowanie... Niektórzy faceci tacy są..

mógł sie wycofac z wielu powodów - bo mu sie znudziło - bo wolał z kumplami jeszcze szaleć - bo pojawiła sie inna - bo nie ma kasy i wydaje mu się że go sporo kosztujesz :p Wiele mogło byc przyczyn

Regres, dwa ostatnie punkty odpadaja. jestem pewna.

Gość askfh
przynajmniej dał Ci szansę na poznanie kogoś bardziej wartościowego. Olać go, jeśli znasz swoją wartość, to jego strata i tyle. Może jest niedojrzały..a jeśli tak, to po co Ci ktoś taki. Nie rozkładaj tej całej sytuacji na czynniki pierwsze, bo będziesz bardziej smutna.. a on nie jest tego wart.

Gość sweet sweet nothing
oj regres, wiadomo,ze nie bedzie uswiadamial,ale moze ona skads wie? poza tym mi sie wydaje,ze mu sie ''odwidzialo''. ludzie maja zmienne upodobania.

"boli mnie to, ze tyle bylo fajnych chcwil miedzy nami" Widocznie było to chwile fajne tylko dla Ciebie.

Regres, rozumiem :) ale tutaj mam pewnosc, ze nie chodzi o inną :) siedzi przed kompem, chodzi na treningi, spotyka sie z kumplami... on jak mowi nie chce z nikim być.

***sweet, boli mnie, ze tak mnie potraktowal. bo pomijajac "bycie" ze soba, to zwyczajnie go lubialam, szanowalam, jako czlowieka, kumpla i mysle, wiem, na podstawie tego jak o mnie mowil, jak mnie traktowal, ze tez tak o mnie myslall. a teraz nawet sie nie odezwie, choc podobno zalezało mu na koleznskim kontakcie.

Gość askfh
wchodzi w życie. on w tym życiu jest od urodzenia, po prostu może nie dojrzał i tyle. Masz szanse teraz poznać kogoś dojrzalszego, i tego Ci życzę ;-)

**askf, nie wiem, moze sie zle wyrazilam. co według ciebie znaczy "nie dojrzał"? mial 2-3 dluzsze zwiazki juz wczesniej (3letni, 2letni, roczny)...tylko widocznie ze mna cos jest nie tak.

autorko ja nie pisze że ma już narzeczoną jakąś tylko najzwyklej zaczęła moze mu sie podobać inna moze na treningu ją poznał ? może jak był z kumplami? nie można tego wykluczyć tylko dlatego że siedzi wieczorami przed kompem

Gość sweet sweet nothing
** niechcemisiezycbezniego no wiem,wiem, tez bywam wralziwa na punkcie odrzucenia, jesli mi na kims zalezy,ale to trzeba przejsc i minie na pewno. potem bedziesz myslala- na nim mi zalezalo? niemozliwe. wiec glowa do gory.

**askf, nie wiem, moze sie zle wyrazilam. co według ciebie znaczy "nie dojrzał"? mial 2-3 dluzsze zwiazki juz wczesniej (3letni, 2letni, roczny)...tylko widocznie ze mna cos jest nie tak. **kleopatra, ale moje wypociny, to moja sprawa. i nie maja one nic wspolnego z narzucaniem sie.

Regres, ja oczywiscie tez nie dam sobie przeciez ręki uciąć, że tak nie jest. mozliwe. tyle, ze on mi sie zarzekal, ze poprostu nie chce teraz z kims byc. ale jesli jest w jakis sposob ta druga, to na 2-3 dni przed rozstaniem mowil mi, ze tylko ze mna chce sie spotykac i nie ma innej... :(

Gość do kleopatry
prosze cie - nie pisz juz :o

tyle, ze on mi sie zarzekal, ze poprostu nie chce teraz z kims byc." zarzekał sie także ze mu dobrze z tobą :)

Gość askfh
no to co że miał dłuższe związki, ale czy dojrzała osoba nagle traci zainteresowanie? wydaje mi się , że następuje to stopniowo.. zresztą ja go nie znam tak jak Ty. Boli Cie ta cała obojętność. Daj sobie czas i będzie ok.

Kleopatra, a dlaczego uwazasz go za "szmatławca"? to dobry i uczciwy czlowiek. to, ze nein chce byc ze mna nie świadczy o tym, ze jest "szmatławcem".

Gość 543545465
haha dobre on zostal porzucony, ruchacz zawsze taki biedny, skrzywdzony przez kobiety i porzucony, jakas ty glupia :O 32 na karku a bierze sie za kolesia mlodszego i co myslisz, ze on ciebie cche? on se poszuka 20 latki a nie zalosnej niedojrzalej 32 latki