Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona1616

ciąża, to możliwe?

Polecane posty

a więc w weekend spałam z facetem , bez zabezpieczenia, jestem glupia, że się na to zgodziłam, średnio znam swoje ciało, sprawdziłam, że według internetowego kalendarza płodności te dni wypadały właśnie w weekend, czy mogę iść do ginekologa po jakieś tabletki, żeby zapobiec ciąży czy już za późno?;/

Bosh co sie dzieje z tymi ludzmi :/ Jedni pragna miec dziecko , staraja sie latami i nie moga miec a inni odrazu chcieli by je zabic zanim jeszcze zacznie bic jego serce :/

pytam się tylko czy jest możliwość, żeby lekarz przepisał jakieś tabletki na zapobiegnięcie, ciąży w 1 tygodniu nie stwierdzi.

To wlasnie jest ZABIJANIE... Jesli zaszlas w ciaze to juz tworzy sie w Twoim organizmie pecherz ciazowy ;/ Tabletki sa - niewiem do ilu godzin trzeba zazyc 48 lub 72 obilo mi sie kiedys o uszy w szkole miedzy znajomymi , pewnie gdzies w internecie jest to opisane...

To wlasnie jest ZABIJANIE... Jesli zaszlas w ciaze to juz tworzy sie w Twoim organizmie pecherz ciazowy ;/ Tabletki sa - niewiem do ilu godzin trzeba zazyc 48 lub 72 obilo mi sie kiedys o uszy w szkole miedzy znajomymi , pewnie gdzies w internecie jest to opisane...

Gość jak juz minelo 72h to za pozno
Ta tabletka zapobiega zaplodnieniu,ale jak do niego dojdzie to ciaze podtrzymuje.zostalo ci tylko czekanie na okres.

Gość do allegrowiczki
pierdolnij się w łeb debilu :o

Gość do allegrowiczki
autorko Weekend to zbyt szerokie pojęcie, jeśli to była np niedziela to biegnij do gina, chociaż wg mnie jeśli sobota wieczór tez jeszcze możesz wziąć tabletkę "po"

"do allegrowiczki" Sama sie pierdolnij jak nie umiesz czytac co pisze autorka... :D Pisala ze spala z nim w piatek a ty debatujesz ze "weekend to szerokie pojecie" czegos nie rozumiesz w slowie piatek??? Autorko jesli nie skonczyl w srodku niema sie czego bac.

Gość do allegrowiczki
to nawet nie masz po co iść do gina, nic nie wykombinuje.... Jeśli jesteś w ciąży to nikt ci tego nie stwierdzi na tym etapie. Czekaj spokojnie na okres, jeśłi nie dostaniesz to wtedy działaj...

Gość do allegrowiczki
Allegrowiczka, Ty idź lepiej obejrzyj dokładnie podpaskę czy nie wydaliłaś zapłodnionego jaja, bo jest opcja ze dostaniesz dożywocie za morderstwo :o co za zjebka

Dzięki za rady, pójdę w czwartek i pogadam, mam nadzieje, że w ciąży nie jestem, nie skończył w środku, ale obawy mam, taka ma natura, bo niby skąd biorą się wpadki?może jakoś przez przypadek nasienie dostało się do pochwy?;/

Dzięki za rady, pójdę w czwartek i pogadam, mam nadzieje, że w ciąży nie jestem, nie skończył w środku, ale obawy mam, taka ma natura, bo niby skąd biorą się wpadki?może jakoś przez przypadek nasienie dostało się do pochwy?;/

Pustaku nie powiedzialam ze to jest karalne - to twoje slowa ;] Powiedzialam ze to zabijanie zycia a to dwie rozne sprawy... Zreszta co ja z dzieckiem bede dyskutowac ;]

Gość anielka233
Samoobserwacja jest bardzo ważna, jak masz wątpliwości co do faz swojego cyklu to może kup sobie tester płodności na ślinę?

Gość redhood girl
Allegrowiczka1987 przepraszam nie mialo byc do ciebie tylko do ''do alegowiczki''