Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesiennaaura83

zmarnowany czas

Polecane posty

Gość jesiennaaura83

Odnoszę wrażenie,że niestety,ale kawał mojego życia zmarnowałam.Wiadomo nigdy nie przewidzi się tego co nastapi, i nie uniknie się porażek.Mam 29 lat. Miałam faceta,7 lat. W przeciągu ostatnich paru m-cy zmienił się, był obcy,chamski, wręcz wredny dla mnie, nie czułam się juz jak jego narzeczona. W sumie nie istotne,chodzim o to,że sie rozstaliśmy. Juz minęły 2 m-ce. Czuję sie okej,nie płaczę, nie rozpaczam. Miałam go juz dość. Mam jednak do niego spory żal, b żyliśmy razem 7 lat,mieliśmy się pobrać, a on wszystko spieprzył przez swoje olewanie, nie staranie się, ponizanie mnie. Mam juz swoje lata. Wiekszośc facetów w moim otoczeniu ma żony. Kogo sobie znajdę-rozwodnika, "starego kawalera", czy kogo?

Gość juleczka145
Ja znalazłam dopiero faceta w wieku 30 lat i nie żałuję, że nie zdarzyło się to wcześniej. Jest 9 lat ode mnie starszy i wierz mi, różnica wieku czy etykietka "stary kawaler" nie mają żadnego znaczenia, gdy chce się z kimś być.

Gość jesiennaaura83
cudzych dzieci na pewno nie będę wychowywać, swoich bym nie chciała, więc faceci poprzejściach odpadają. Tak samo "stary kawaler", nie bez powodu jest stary. Jakiś defekt na pewno ma.

Gość jesiennaaura83
drugi wpis, to jakiś kretyn podszywacz

Gość jesiennaaura83
Może jesteś ładna, może miałaś wieksze szanse ode mnie. a z takim strarym to co ja będę robić? Książki czytać? Nie tego oczekuję od życia.

Gość jesiennaaura83
ale ludzie są puści i zajecia nie mają, widze ze nie popisze po podszywacz sie wciął

Gość jesiennaaura83
o nowy podszywacz. Czy to Ty autorko zgłupiałaś do reszty?

Gość jesiennaaura84
mamy podobnie, moj facet tez ostatnio zrobil sie wredny... ale ja juz nikogo szukac nie bede, tak jak mowisz, w naszym wieku (czyli tak okolice 30tki, po 30tce) to same odpady, rozwodniki, z dzieckiem, dziwkarze po 5 związkach, bleee, wole byc sama, mowi sie trudno i zyje sie dalej. choc troche brakowac bedzie takiego misia przytulanki, ale moze kupie sobie kota

Gość słonce na chmurze
a ja mam 32 lata i jestem na tym samym etapie co ty. Tez byłam z moim narzeczonym 7 lat i co? Nie mam nic, zostaję z niczym musze zaczynac od zera. Boję się jak cholera ale musiałam odejść bo nie wyobrazałam sobie z nim spędzić reszty mojego zycia.

Gość jesiennaaura84
widze, że mamy podobne poglądy, ja tez nie chce dzieci i tez nie cche jakiegos starucha przed 40tką :O z dziecmi na dodatek.

Gość słonce na chmurze
Narazie muszę ochłonąć, odpocząc psychicznie po moim zwiazku. Potem pewnie założę sobie konto na sympatii i będę od czasu do czasu chodzić na randki.

Gość jesiennaaura83
nie, co jak co ale w internecie nie będę sobie szukać miłośći, bo nie wiadomo co za "wojtuś" siedzi z drugiej strony monitora.

Gość przecież możesz sobie
przygruchać młodszego, niedoświadczonego, tak jak ja :) skoro o starszych masz takie złe zdanie

Gość słonce na chmurze
Zresztą dziewczyny zycie mozna sobie ułożyć w każdej chwili, mój wujek po 70-tce ma już kolejna przyajciółkę:-) Tez się boję że nikogo nie znajdę ale co mam zrobić, skoczyć z mostu z tego powodu?

Gość słonce na chmurze
jesienna nie przesadzaj, ja znam mnóstwo par i to udanych które się tak poznały. Są tam i zyeby ale sa tez normalni faceci, tak jak w życiu.

Gość jesiennaaura84
hahaha dajcie spokoj, ja mialam mlodszego, z poczatku cud miod, a teraz coraz gorszy i chamski, czepia sie o wszystko. sympatia? a dajcie spokoj, tam sami dziwkarze.

Gość jesiennaaura83
Młody a ile masz lat? i co masz do zaoferowania? Myślałam już otakim rozwiązaniu. Kręcą mnie młodsi, ale lubie jak mają poukładane we głowie.

Gość jesiennaaura84
ja wszystkich swoich facetow poznalam przez neta i powiem wam, ze za kazdym razem jeden wielki niewypal. i to wcale nie na zadnych portalach randkowych tylko na porzadnych forach

Gość nikogo nie znajdziesz
juz,. ja mialam tak samo. Zwiazek 7 letni rozpadl sie kiedy mialam 28 lat. Dzisiaj mam 37, zero partnera, zero dzieci.

Gość jesiennaaura84
ale w ogole szukalas kogos?

Gość słonce na chmurze
to ze ty nie znalazłas to nie znaczy ze i nas czeka taki los:-) probowałas chociaz cos robic w tym kierunku zeby kogos poznac?

Gość jesiennaaura84
slonce na chmurze nie chwal dnia przed zachodem slonca, ja rok temu tez bylam taka szczesliwa jak ty ;)

Gość słonce na chmurze
jesienna a co mam skoczyć z mostu z tego powodu???Dziewczyny to przeciez nie ejst konioec swiata, ja tam weirze ze kogos poznam czy to w wieku 34 lat czy 36 ale poznam:-)

Gość jesiennaaura84
sorki to mialo byc do osoby o nicku: "przecież możesz sobie", z tym mlodszym partnerem ;)

nie nie probowalam znalezc kogos bo poznaje ciagle mnostwo facetow. Wbrew pozorom nie jestem brzydka.Przeciwnie. Prez ostatnie 2 tygodnie mialam 4 randki i to nie z internetu tylko z facetami poznanymi w realu. O znajomosci wiec sie ubiegac nie musze. ale jest wiecznie jakies ale..albo sa zonaci albo albo albo..

Gość jesiennaaura84
pewnie poznasz ale kogo? rozwodnika? albo jakiegos po pińciu czy dziesińciu związkach? co to za frajda byc z takim facetem?

"znalezc" faceta nie problem. Ale znalezc milosc i kogos kto bedzie chcial zalozyc z Toba rodzine to zupelnie co innego.

Gość słonce na chmurze
Ja czułam sie o wiele gorzej w zwiazku niz teraz. Mój zwiazek mnie wykańczał emocjonalnie przez ostatnie 2 lata, musiałam się uwolnić. Co miałam wziaść z nim slub urodzic dzieci i liczyc ze jakoś to bedzie?

Gość jesiennaaura84
z wiekiem czlowiek robi sie bardziej wybredny i szuka kogos wyjątkowego a nie byle kogo wiec rozumiem co masz na mysli...

Gość słonce na chmurze
jesienna\ a wytlumacz mi co to za roznica miedzy rozwodznikiem a panna która zyła na kocią łape 7 lat?bo nie rozumiem waszego toku rozumowania:-D