Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

ginekolog - Warszawa

Polecane posty

Kiedyś fajny przyjmował w przychodni studenckiej na Krakowskim Przedmieściu, ale niestety nazwiska nie pamiętam. ;)

Gość Tejjas
W Warszawie to Boramed - zaczełam tam chodzić przed ciążą, prowadziłam także tam moją ciążę i ani razu nie poczułam że jestem jako pacjent olewana czy zdawkowo przyjęta. polecam

Gość Gringga
no i uważam ze to jest dobra klinika i warto tam prowdzić swoją ciążę - np ja sie tam czułam bardzo dobrze bo wiedziałam że jestem pod dobrą opieką i że wszystko jest dobrze!

Gość rojowka
myślę ze warto sie zastanowić nad wyborem odpowiedniej kliniki przed ciążą. Generalnie nie ma problemu jeżeli wszystko idzie prawidłowo, ale jeżeli jest zagrożona to już gorzej. dlatego myślę ze specjaliści w Boramedzie są zdecydowanie dobrym wyborem!

Gość Pilika
dokładnie, ja także jestem zadowolona z Boramedu, w szczegolności że miałam zagrożoną ciążę! także się na prawdę opłaca!

Gość Mleczka
Zdecydowanie Boramed - dla mnie to miejsce jest pełne mi łych i profesjonalnych osób! szczerze mówiąc prowadzić tam ciążę to pewność że wszystko będzie dobrze!

Gość Majjla
tak, też mi się Boramed podoba. Świetni lekarze, miła atmosfera...no i na wizytach nie czuję się zbywana i pobieżnie odpytywana. szczerze mówiąc chodzę tam od jakiegoś czasu i tam zostaję!

Gość Lueska
tak, faktycznie Boramed jest bardzo dobrym miejscem. ja osobiście jestem zadowolona i póki co będę trzymać się tego miejsca!