Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarówka po raz pierwszy

Pierwsze tygodnie ciąży nasze objawy, obawy i pytania

Polecane posty

Witam, Zapraszam świeże przyszłe mamusie. Jestem na samym początku i nie ukrywam ze jest to stresujące.Skupiam się na najmniejszym pobolewaniu i dopatruje czy jest dobrze , czy tak ma być i czy inne tez tak mają :) a jak jest u Was?

podnosze temat :)

Gość Sara85
A jakie miałaś objawy?:)I czy spodziewałaś się ciąży?

Gość oj tam,oj tam-to normalne
na każdym etapie mamy swoje strachy. A pierwszy trymestr to już makabra! Ja w każdym razie szalałam strasznie! Teraz jestem w 25tc i wciaż sie schizuje;-)

ja miałam tak samo wszystko sprawdzałam a nim sie obejrzałam i jestem w 37 tyg ciąży:) współczuje pierwszych tyg dla mnie one były najgorsze. Powodzenia

Gość 14 tydzien
Ja zaczelam 14 tydzien i non stop sie boje.bo nie mam objawow zadnych,nic mi nie jest mialam w 10 tyg okropne plamenia i jestem na luteinie wizyte mam dopiero za 20 dni....a tak sie martwie.

własnie jedyny objaw to brak objawów :) żadne tam żyłki na piersiach czy nudności , dowiedziałam się na usg :) To są początki 5 tydzień :) czuje tylko ze mam brzuch wzdęty i wszystko mnie w środku boli a piersi są śliczne jak nigdy takie pełne i troszke je odczuwam :)

dziewczyny nie martwcie sie tak bo tylko sobie zaszkodzicie, cieszcie sie tym , ja tez brałam dufaston( to samo co luteina) bo tez miałam plamienie, ale jak juz przeszlo to juz dobrze naprawde, dopiero 5 tydzien jeszcze wczesnie bardzo poczekaj pare tyg to zobaczysz hehe nie strasze no ale trzeba przezyc żeby zrozumieć