Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda stara

jak o siebie dbacie w ciągu tygodnia?

Polecane posty

Gość młoda stara

hej, zaciekawiło mnie to jak inne kobiety dbają o siebie w ciągu tygodnia. np ile czasu dziennie poświecacie na urodę i na co kokretnie? Czy jest coś co robicie np raz w tygodniu/ dwa razy w tygodniu? czy np w każdym miesiącu idziecie do kosmetyczki/ fryzjera?

raz w tygodniu paznokcie u rąk, co 2 tyg paznokcie u nóg. Maseczki itp wg uznania, balsamy od święta bo ciągle zapominam, codziennie krem, maluję się jak gdzieś wychodzę chociaż też nie zawsze, włosy mi wypadają to nad nimi płaczę i nie mam chęci nic z nimi robić i to tyle:)

Gość wiesz co ja nie prowadze
żadnych statystyk na temat tego jak często robie to czy tamto. Po prostu jak widzę widzę że coś wymaga by to ogarnąć to to robię

Gość wiesz co ja nie prowadze
żadnych statystyk na temat tego jak często robie to czy tamto. Po prostu jak widzę widzę że coś wymaga by to ogarnąć to to robię

Gość ZA 12 MIN
prysznic 1 albo dwa razy dziennie, nie balsamuje sie, kremu uzywam malo do mycia uzywam tylko organiczncyh produktow, nie uzywam szamponu rano nakladam z reguly tylko maskare i korektor pod oczy, czasem w ogole sie nie maluje depilacja w zaleznosci od potrzeby, 1, 2 razyw tyg. to samo paznokcie

Gość ZA 12 MIN
fryzjer srednio co 2, 3 miesiace

Gość ZA 12 MIN
fryzjer co 2, 3 miesiace a dzisiaj chce isc na godzinny masaz, mam nadzieje ze pozytywnie wplynie urode

Gość magcola
Fryzjer raz na 2 miesiace, mani, pedicure w zaleznosci od potrzeb. Oczywiscie codziennie prysznic zazwyczaj 2 razy dziennie. 2-3 razy w tygodniu peeling twarzy i ciala. Codziennie na twarz i dekolt nakladam kolagen naturalny i krem colwaya. Od niedawna stosuje kapsulki kolagenowe i biore witamine C. Mimo 36 lat ludzie mi daja okolo 26-27. no i balsam do ciala zapomnialam dodac.

Gość magcola
O depilacji i makijazu nie pisalam bo to oczywiste.

Gość ZA 12 MIN
colagenu zywalam przezjakis czas, do teraz mam resztke,ale nawet zapominam o nim. tak szczerze, widzisz jakies zbawienne dzialanie?

Gość ZA 12 MIN
*uzywalam przez jakis czas

Gość magcola
Uwazam , ze cera jest lepsza, zdecydowanie lepsza. Wlosy nie wypadaja, paznokcie sie nie lamia. Generalnie uwazam, ze sie oplaca. Wiem, ze kolagen nie jest tani ale wystarcza na dosc dlugo. zabiegi w gabinetach kosmetycznych to koszt minimum 100 zl wiec uwazam, ze warto dorzucic troche i sie samemu pielegnowac. Mimo, ze jestem dystrybutorka kolagenu nie smialabym zapewniac, ze na wszystko pomoze zwlaszcza na roznego rodzaju dolegliwosci chorobowe. Jezeli komus zalezy na ladnym i zdrowym wygladzie to szczerze polecam. Jesli masz kolagen w domu to korzystaj. Wiele ludzi nie stac na taki specyfik a Ty czekasz az sie przeterminuje? jesli nie masz ochoty na systematyczne stosowanie, ktore jest warunkiem poprawienia cery to chociaz uzywaj na wlosy albo do ciala. Pozdrawiam :)