Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krisu76

sposób na dłuższy sex

Polecane posty

Hej, mam trochę lat i nigdy nie zastanawiałem się nad tym, ale może już czas. otóż jak kocham się z dziewczyną i ona jest na górze, to możemy się bzykać baaaaardzo długo i zawsze ma kilka orgazmów. problem pojawia się wtedy kiedy to ja jestem na górze lub w innej pozycji niż na jeźdźca, czas stosunku skraca się zdecydowanie za dużo, potrafię mięśniami Kegla powstrzymać swój orgazm ale po kilku ruchach znowu jestem gotów do strzału, jedyne wyjście to powrót do pozycji na jeźdźca i mogę kontynuować. może to nie problem ale kto chciałby kochać się całe życie w jednej pozycji, o co kaman????

Gość im więcej zmian pozycji
tym dłużej można za każdym razem gdy zmienia się pozycję rozpraszasz sie więc i podniecenie spada na chwilę wytrzymujesz na jeżdca dłuzej bo to ona kontroluje tempo gdy ruszasz sie sam po prostu się przesstymulowujesz inna sprawa że przy pozycji na jeżdca wielu facetów ma mniejsze odczucia jedyna rada: trening i zmiana pozycji, mozesz też póbować gumek z substancją opóźniającą wytrysk, gumki same w sobie lekko tłumią doznania

gumek nie używamy już bardzo długo bo Ona ma potem jakieś uczulenia, trudno, trzeba faktycznie potrenować :)

Gość gość
ja używam żelu Last Longer który opóźnia wytrysk, dzięki niemu mam pełną kontrolę nad doznaniami oraz zadowoloną kobietę :)

Gość gość
Mój chłopak by wydłużyć seks ze ma zaprosił do trójkąta swego kolegę.