Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszkowa

były chłopak

Polecane posty

Gość proszkowa

Były chłopak , z którym nie jestem od 2 m-cy, coraz to pisze mi smsy co porabiam, co u mnie, prawie codziennie. Raz spotkałam się z kolega, wypytałm, z kim, co ,gdzi i jak. Co mam o tym mysleć. Chyba lepiej żebyśmy nie mieli kontaktu. Co o tym sądzicie?

Gość proszkowa
nie, troche boję się że on może tego chcieć

Gość proszkowa
czy jego zachowanie może o tym świadczyć czy moze nudzi sie nie ma do kogo sie odezwać to pisze do mnie. może jeszcze cos czuje i dlatego tak dopytuje???

Gość proszkowa
ale to ze wykasuje nie znaczy ze on przestanie pisac,jego nr znam na pamiec bylismy 6 lat razem

no to nie odbieraj od niego telefonu powiedz mu że nie życzysz sobie by sie z tobą kontaktował w jakiejkolwiek sprawie a później byc konsekwentna

Gość proszkowa
słyszałam takie porady,ale ja nie potrafie go tak potraktować żeby nie odpisywac czy nie odbierac tel. ja sama do niego sie nie odzywam ale jak dzwoni i cos chce to odbieram. Nasz związek umarł śmiercią naturalną,nic mion strasznego nie zrobił by go olać,nie dogadywaliśmy się. Nie mam doświadczenia nie wiem jak sie zachowac

ja sama do niego sie nie odzywam ale jak dzwoni i cos chce to odbieram" naturalne zachowanie w takich przypadkach ... czasami bedzie brał cie na litosc czasami na współczucie ale za kazdym razem wymysli powód by zadzwonić do ciebie Radzę być bardziej stanowczymi asertywnym i przestać sie kontaktowac z nim ... nie można zjesć ciastka i miec ciastka tym bardziej ze nic was nie łaczy już wiec nie widze problemu by zerwac kontakt a sentymenty ? to tylko przeszłośc

Gość proszkowa
sama nie wiem,to jest nie możliwe,blisko siebie mieszkamy,mamy niemalżetylko wspólnych znajomych.

no to nie wiem czego oczekujesz? tego nie chcesz, tamtego nie możesz zrobić , to jest niemożliwe ... Więc najpierw sie określ co dla ciebie jest najwazniejsze na ta chwile czego oczekujesz i co chcesz osiagnąć pozniej można ci bedzie doradzić :)

Gość proszkowa
ale ja o co innego puytalam,niz wy odpowiadfacie. o czym moze swiadczyc jego zachowanie

o tym ze albo chce cie "ruchać" bez zobowiązań lub nie wyszło mu z inna dziewczyną to chce do ciebie wrócić ewentualnie nudzi mu się czasami a inne towarzystwo go olewa więc dzwoni do ciebie oczywiscie moze byc jeszcze innych 1000 powodów o których nie wiemy Więc najlepszym rozwiązaniem bedzie zapytanie sie wprost "o co ci chodzi z tym dzwonieniem do mnie " ?

Gość proszkowa
napewno jest wsród forumowiczów ktos ko przezył rozstanie z ukochana osoba. Moze ktos wie na co moze takie zachowanie wskazywac

Gość proszkowa
:D dzięki Regres,o bzykaniu bez zobowiązań może sobie zapomnieć.hehhe