Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej hejksdjufgyeiudg

Czy czytałyście książkę mężczyzna od a do z?Warto kupić?

Polecane posty

Jak w temacie:):):)

Gość gość
Przeczytałam ta książkę oraz druga tego autora. I dopiero po przeczytaniu zaczelam zauważać swoje błędy w postępowaniu z moim facetem. Otworzyły mi sie oczy na pewne sprawy i zaczynam uczyć sie wszystkiego on nowa, uczyć sie mojego faceta.. I nieśmiało powiem ze w naszym związku sie polepsza, a szczerze mówiąc staliśmy juz na skraju rozstania.. Polecam ksiazke

Gość gość
Noc. Mąż śpi z żona w łóżku, gdy nagle budzi ich głośne łup łup łup w drzwi. Przewraca się na bok i patrzy na zegarek - trzecia w nocy. "Kurde, nie będę się o tej porze z wyra zrywał", myśli przewraca się z powrotem. Słychać głośniejsze łup łup łup. - Idź otwórz, zobacz kto to, - mówi żona. No więc zwleka się półprzytomny i schodzi na dół (mieszkają w domku). Otwiera drzwi, a na progi stoi facet, od którego jedzie alkoholem: - Dobry wieszor, - bełkocze. - Szy mochby pan mnie popchnąć? - Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokłeś mnie pan z łóżka,- warczy maź i zatrzaskuje drzwi. Wraca do żony i mówi co zaszło. - No co ty, jak mogłeś? - mówi żona. - A pamiętasz, jak nam się wtedy zepsuł samochód, kiedy jechaliśmy odebrać dzieci z kolonii i sam musiałeś pukać do kogoś, żeby nam pomógł? Co by się wtedy stało, gdyby też ci powiedział, żebyś spadał?!?!?!? - Ale kochanie, on był pijany!

Gość jagoda rozgnieciona
Za długi dowc***i nie wiem czemu ale czuje że słaby.

wracając do tematu, wiem już jakie błędy popełniałam zaspokajając go oralnie. to bardzo mądra książka

Gość jagoda rozgnieciona
O, ten kawał już lepszy autorko.