Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza22222

Jaśniejsze refleksy

Polecane posty

Gość Eliza22222

Mam włosy obecnie w kolorze jasny brąz. Marzą mi się jednak lekko jasniejsze refleksy. Nie chcę rozjaśniać włosów. Zastanawiam się, czy jest sens kupić np balsam koloryzujący Venita w kolorze ciemny blond? OD razu mówię, że nie liczę na taki kolor jak na opakowaniu, wiem, że to nierealne, chcę jedynie lekko jaśniejszy połysk, refleksy... Co o tym myślicie? Bo szamponetka raczej takiego efektu mi nie da...

Gość farbowana blondynka
Venitą takiego efektu raczej nie osiągniesz, kup raczej z Garniera jakiś złoty blond i nałóż na kilka pasemek twój brąz to naturalny kolor włosów ? bo jeśli wcześniej farbowałaś czymś włosy to rozjaśnianie może dać jakieś dziwne rezultaty typu zgniła zieleń itp

Gość Eliza22222
Mam obecnie farbę w kolorze ciemny blond która daje odcień jasnego brązu. No właśnie farby nie chcę, moje końcowki nie lubią farbowania, chcę dać im odetchnąć. A jednak chyba spróbuję z tą venitą, nie powinna mocno zaszkodzić, potrzymam z 1,5 h, może w słońcu pokażą się jasne refleksy.

Gość zapytaj Majrel ...na kafe...
Wejdz na temat 'loreal porady przeniesione z recenzji'tam od kilku lat doradza MAJREL ktora jest profesjonalistka :) za jakis czas otrzymasz odpowiedz.

Gość ostatni dzien a zarazem pierws
ja zrobiłam szamponetką , miało trzymać 8 myć a juz drugi miesiac kurcze trzyma przy codziennym myciu ;/

Gość zadnych slepowych swinstw
UZYJ FARB PROFESJONALNYCH A NIE DROGERYJNYCH,JEZELI JUZ CHCESZ SAMODZIELNIE FARBOWAC ,NIE ZNISZCZYSZ WLOSOW np.ZADNYMI SOLAMI AMONOWYMI !

Gość zapytaj Majrel ...na kafe...
Szamponetka... hm..brzmi niewinnie...sprobuj szamponem przeciwlupiezowym myc i potrzymaj go z 10 min na wloskach potem splucz powinien ci wymyc lepiej barwnik.Na koniec mycia odzywka koniecznie zeby domknac luski wlosa...powinno troche pomic : )