Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmoothGirl

Grybe i brzydkie.

Polecane posty

Gość SmoothGirl

Szkoda, że grube dziewczyny w internecie sa pocieszane przez inne dziewczyny, nigdy nie widziałam żeby jakiś facet się wypowiadał "przecież jesteś piękna" "Co ty mówisz dobrze wyglądasz lepiej od tych zasuszonych modeleczek" Są tu jakieś grube laski, które znalazły miłość swojego życia i czują się dobrze ? bo zawsze tak jest że jak któryś się już wypowie, że ładnie wygląda mimo swojej tuszy i chętnie by się spotkał to w rzeczywistości gdyby postawił tą grubszą i szczupłą to koniec gruba nagle znika staje się nie widzialna :/ ZAWSZE TAK BYŁO I BĘDZIE !!!!! Nie ma dla takich ludzi miejsca na tym świecie :/ Faceci się wypowiadają że lubią kobiety z kształtami tak tylko tr kształty musza być porównywalne do kształtów deski :/

Gość fg89j
Ja widzę że 90% rowieśnić się juz związała, każda potwora ma swojego amatora, także nie martwilabym sie o to, gorzej mamy my- ładne i mądre, bo ciezko trafic kogos kto by sie rownal z nami

Gość SmoothGirl
podobno można być grubym ładnym i mądrym przez lata miałam takie zdanie o sobie bo za dużo wiedziałam niż inni :/ ale teraz fakt 100% rówieśnic !!! a ja dalej sama :/

Gość SmoothGirl
i przez to chce umrzeć :/

Gość Mały Chłopiec:)
Wiec dlaczego nie zapiszesz sie na siłownie, nie zastosujesz diety, nie pojdziesz na fitness?

Gość Mały Chłopiec:)
No i ile masz lat?

Gość SmoothGirl
a myślisz, że co robię od jakiegoś czasu biegałam przez 4 miesiące co drugi dzień i nic nie schudłam nic a nic !!! diety a może raczej rozsądne żywienie, gotowanie na parze, pięć posiłków itd i nic nic !!!

Gość SmoothGirl
jestem porażką człowieka, jestem żałosna... zakompleksiona i bezwartościowa wstydzę się sama siebie :/

Gość SmoothGirl
inne laski jakoś potrafią się zaakceptować i co więcej są dumne z tego jak wyglądają dlaczego ja tak nie potrafię, może dlatego, że jestem niezauważalna :/

Gość SmoothGirl
nawet tu nikt nie widzi mojego posta :/ MASAKRA zawsze tak było jest i będzie :/ zawsze byłam tą drugą, nawet nie wiecie jakie to jest upokarzające kiedy jest się tą jedyną osobą bez pary !! Ciągle tak jest koleżanka ma chłopaka a ja zostaje sama ale żeby mi się przykro nie zrobiło to wszyscy będzie we 3 szli za rączkę i co więcej od razu widać kto jest tą gorszą, zawsze jak ta lamuska tylko ja nie mam się do kogo przytulić :/

Gość SmoothGirl
nawet tu nikt nie widzi mojego posta :/ MASAKRA zawsze tak było jest i będzie :/ zawsze byłam tą drugą, nawet nie wiecie jakie to jest upokarzające kiedy jest się tą jedyną osobą bez pary !! Ciągle tak jest koleżanka ma chłopaka a ja zostaje sama ale żeby mi się przykro nie zrobiło to wszyscy będzie we 3 szli za rączkę i co więcej od razu widać kto jest tą gorszą, zawsze jak ta lamuska tylko ja nie mam się do kogo przytulić :/

Gość koookieee
Oj kochane! No cóż jestem kobietą :) Jestem szczupła, nie wychudzona, deski też nie przypominam. Czemu otyłe osoby mają taka skłonnośc do popadnia w skrajności? Jak nie jesteś tak gruba jak ja, to masz problem z odżywianiem etc. Zaraz tu na mnie naskoczycie, ale miałam taki moment kiedy bardzo przytyłam, zajadając stres po śmierci mi bliskiej osoby. Czułam się źle bo przestałam się mieścic w moje ubrania. Zaczęłam kontrolowac co jem, konsekwentnie cwiczyc i po pół roku wróciłam do prawidłowej wagi. Wiem, że są różne powody nadwagi, mogą to byc choroby, zmiany hormonalne itp. Byc może ludzie wola szczuplejsze osoby bo gdzieś podświadomie wyglądają zdrowiej. Widziałyście w naturze grubego lwa, sarnę czy żyrafę?? Jeśli jesteście grube z Waszego wyboru bo np lubicie słodycze, nie lubicie się ruszac to albo ten fakt zaakceptujecie i przestaniecie się żalic albo do cholery zróbcie coś z tym! Sama mam grube koleżanki, które uwielbiam bo mają taką charyzmę, że nikt na ich tusze nie zwraca uwagi, same ze swoich wad żartują, są cudowne i nie robią z siebie ofiar.

Gość MałyChłopiec:)
Wyjatkowo oferuje swoja pomoc darmowo. Czekam na rozpiske diety, oraz cwiczen, w razie co moge sam taka rozpiske zrobic, pod warunkiem ze napiszesz mi jakie masz warunki, na co jestes uczulona, czy masz jakies wady serca, kregoslupa czy inne. Czekam.

Gość SmoothGirl
Nawet tu nikt nie widzi mojego posta, Ale to nic przynajmniej gdzieś się wygadam :/ Nawet nie wiecie jakie to jest upokarzające być jedyną samotną osobą i żeby mi się nie zrobiło przykro to we trójkę będziemy szli za rączkę i co więcej widać kto jest tym "piątym" kołem u wozu !! to tak boli jak cholera nawet własna przyjaciółka potrafi mnie pojebać dla faceta stoi mizdrzy się z nim a ja jak ten debil patrzę na to zboku jakby mnie nie było zajebiście boli i rani !!! ZAWSZE tak było że ja ta samotna, a kiedy się już z kimś spotykałam o dziwo !!! to wszyscy się śmiali, ze wieśniak że to że tamto i do domu płakać do poduszki :/ wracamy z imprezy siedzimy we 3 na tylnim siedzeniu ona z chłopakiem przytulana ja sama ale bierze mnie za rękę żeby mi się przykro nie zrobiło UPOKARZAJĄCE !!!!

Gość SmoothGirl
MałyChłopiec dziękuje Ci bardzo ale ja mam taką wiedzę już na ten temat że rzygam tym wszystkim nic mi nie pomaga !!! regularne ćwiczenia posiłki wg diet i nic nie schudłam !!! woel żreć te czekolade i umrzeć

Gwarantuje Ci, ze skoro Ci sie nie udało to znaczy, ze masz zle zbilansowana diete i zle dobrane cwiczenia. Z ZAWODU JESTEM TRENEREM, mam spora wiedze. Czekam! Naprawde nie chcesz zmienic swojego zycia? Moge Ci napisac dlaczego nie udało Ci sie schudnac, bo wiekszosc osob popelnia te same PODSTAWOWE bledy. Np głodza sie. A dla organizmu jest to po prostu szok. I wowczas tracisz mase, wage, a pozniej dostajesz jej podwojnie. Dlaczego?? Bo organizm przygotowuje sie do nastepnej glodowki. Ot cala tajemnica tego slynnego efektu jojo. Co dalej? Niezdrowe zywienie sie, fast foody, mc donalds(o ile mozna to nazwac jedzeniem), picie piwa. OGOLNIE ZLE ZBILANSOWANA dieta, za malo bialka, za malo weglowodanow zlozonych, za duzo prostych, za duzo tluszczow i to w dodatku zwierzecych. NIE MA mozliwosci aby NIE SCHUDNAC przy dobrze dobranej diecie i cwiczeniach. Po prostu nie. Dlatego idz na silownie, popros pracujacego tam instruktora o plan treningowy, moze ulozy Ci diete jeszcze. I nie ma obaw, ani wstydzic sie nie ma czego. Przez wszystkie lata swojej aktywnosci widziałem b.wiele osob otylych, ktore walczyly ze swoja nadwaga i wygraly, widzialem tez chudzielcow, ktorzy przemienili sie w znakomicie zbudowanych mezczyzn. Na silowni nikt nikogo nie ocenia, a jezeli ocenia to jest to zwykly frajer, taka osoba nie jest szanowana. Jezeli jednak wstyd jest dla Ciebie problemem, to moge Ci rozpisac to wszystko i pomoc w WYGRANIU tej walki. Polecalbym osobiscie silownie, bo jednak przez internet nie moge ze 100% dokladnoscia ocenic co Ci pomaga a co nie, a instruktor mialby taka mozliwosc.

Gość SmoothGirl
Wstydzę się jak cholera wszyscy będą patrzeć oceniać itd te piękne laski szczupłe umięśnione i pośród nich ja MASAKRA ŻENADA poza tym nie stać mnie na siłownie w moim mieście niestety !! wiem co to efekt jojo dlatego nigdy się nie głodziłam, nie jem w fast foodach, ruszam się często jeżdżę na zabawy taneczne, chodzę na półgodzinne spacery z psem 4 razy dziennie nie jestem aż taka leniwa, gotuje na parze jem owoce, warzywa staram się jak cholera ale nie mam siły już od biegania siadają mi kolana nie moge kucnąć, a zainwestowałam w buty do biegania i nie biegam po asfalcie a po nawierzchni stadionowej żwir czy jak to się zwie...

Gość SmoothGirl
robię dosłownie wszystko co by można było i ku*wa nic :/ więc pozostanę sobie taką brzydką grubą dziewuchą z małego miasta gdzie wszyscy będą mnie wytykać palcami, śmiać się i szykanować :(

Piszesz mi swoja diete. I: 1. Wady zdrowotne, choroby itp. 2. Diete i wszystko co z nia zwiazane. Na co jestes uczulona. 3. Wykonywane cwiczenia. 4. Cel. Waga. Poniewaz jestem na wolnym, jestem w stanie Ci pomoc prawie od razu.

Poza tym mniemanie jakoby na silownie chodzily tylko piekne, wysportowane kobiety jest BARDZO bledne.

Gość SmoothGirl
Piszesz mi swoja diete. I: 1. Wady zdrowotne, choroby itp. nie mam żadnych wykrytych, jedynie te kolana po bieganiu teraz 2. Diete i wszystko co z nia zwiazane. Na co jestes uczulona. nie jestem uczulona, 3. Wykonywane cwiczenia. ćwiczenia wykonuje wieczorową porą biegam ok 40 minut wracam robie serie 100 brzuszków podnoszę ciężary żeby wymodelować ręce 3 serie po 15 podnoszeń 4. Cel. Waga. zależy mi na tym żeby ważyć z nowu ok 65 kg wtedy czułam się ze sobą dobrze, aktualnie waże 80 :/ Jem słodycze ale to sporadycznie na napycham się nimi w masakrycznych ilościach ewentualnie jeden wafelek 3 ciastka dziennie ale nie zawsze jak już to co jakiś czas, jem śniadanie potem lekka przekąska w postaci jogurtu obiad gotowany na parze potem znowu jakieś owoce, warzywa itp w ramach przekaski i kolacja o godz 18 a potem już nic . nie stosuje juz żadnych wymyślnych potraw z diet bo to tylko strata czasu i wydane pieniądze na marnę :/

Gość SmoothGirl
niestety w moim mieście tylko takie dziunie tam chodza zarywać na pakowanych pustaków z Bmw i Audi :/

Gość mondeo
mnóstwo grubych dziewczyn ma ładne twarze, z ciałem mozna zrobić wszystko, trzeba tylko chcieć, więc grubaski - do roboty !

Gość SmoothGirl
pewnie bo my kurwa siedzimy przed TV wpierdalamy chipsy a potem narzekamy wszystkie co do jednej !!! od 12 roku zycia kurwa zawsze byłam tą grubszą i do tej pory nie mogę się z tym uporać !!!

Gość Alicjoszka__
STOP GRUBASOM STOP GRUBASOM OBRZYDLIWYM SMIERDZACYM

Gość Alicjoszka__
STOP GRAUBASOM STOP GRUBASOM SMIERDZACYM OBRZYDLIWYM

Gość SmoothGirl
tak dołujcie jeszcze bardziej !! a potem się dziwić, że ludzie popadają w depresje przez takie wpisy, wypowiedzi...

Gość SmoothGirl
widzę, że i tak tu wszyscy w chuja lecą, posiedzę sobie sama w pokoju może akurat umrę i będzie święty spokój :/ załamka ;(

Gość ty kolezanko
jestes jakas chora na glowe :-O ja mam 172 i waze 82 kilo i moze nie uwierzysz ale faceci uganiaja sie nade mna.

Gość PaniMorte666
Dziewczyno, czemu sie dolujesz? Spojrz na ten swiat z innej strony- jest pelen zla i niesprawiedliwosci. Ludzie to chuje- wiem co mowie. Ja sie od nich dawno odcielam, przestalam przejmowac tym co o mnie mysla badz mowia. Gardze nimi bardziej niz oni mna, traktuje jak robaki do rozdeptania. Wyjatkiem sa ci ktorzy jako pierwsi odbaruja mnie usmiechem czy zyczliwoscia- ale takich osob jest niewiele. Nigdy nikogo nie podrywalam ani nie pokochalam (poza jednym jedynym ktory bedzie moim mezem) bo nie pozwolilam sobie na to aby dostac kopa czy byc wysmianym a przez to moje serce bylo i jest jak glaz w stosunku do ludzi. I dzieki temu nigdy nie zaznalam porazki a przez to nikomu nie podnioslam ego ze moglam go milowac. Nienawidze ludzi, nawet nie wpolczuje tym zdychajacym bo moim bliskim nikt nie wspolczul, kiedy ja stronilam lzy rowniez wiec na jaka cholere mam podnosic na duchu kogos dla kogo i tak jestem nikim? Dla ludzi jestem jedynie brzydka poczwara lub dupa/kurwa. A oni dla mnie czyms znacznie gorszym niz najbrzydsza dziwka swiata. Kocham tylko rodzine i mojego przyszlego meza, reszta gardze juz od wielu lat. Zwierzeta i rosliny kocham ponad wszystko i byle krzakowi okazuje wiecej dobroci i milosci niz jakiemu kolwiek czlowiekowi. Widzialam zdychajacych ludzi i wcale nie zrobili na mnie wrazenia, natomiast widok umierajacych zwierzat targa moim sercem do dzis- to pokazuje jak obojetni sa mi ludzie. Tobie radze to samo- obojetnosc i pogarde dla wlasnego gatunku. Zostan mizantropem, znajdz sobie pasje, kochaj zwierzeta i przyrode a sama zobaczysz ze opinie byle smiecia cie nie wzrusza. A ukochany sam sie trafi ale ty nie ponizaj sie i nie zaczepiaj byle gowna bo tylko cie wykorzysta seksualnie albo wysmieje i bedzie miec satysfakcje a ty bedziesz plakac i sie obwiniac. Ja nie jestem gruba ale wiem jak jest, na szczescie nie na wlasnej skorze i dzieki temu zdolalam sie nie ponizyc ani nie dac nikomu satysfakcji.