Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuuula33

NISKA REZERWA JANIKOWA A CIAZA

Polecane posty

WITAM wszystkie dziewczyny z takim problemem te ktore nadal wlcza i te ktorym sie udalo, prosze porozmawiajcie ze mna jaki sposob zajscia w ciaze jest najlepszy przy niskiej rezerwie , i czy jest wogole ktos komu z mala rezerwa udalo sie zajsc w ciaze,jesli tak to napiszcie jak???

Gość wiosenny- deszczyk
a prubowalas inseminacji in vitro>?

inseminacje mialam 1 ale wiem ze byla zle wykonana, nie udala sie , podobno kazda powinna byc na pelnym pecherzu ale ja tak nie maialam , teraz jestem zapisana do kliniki peplodnosci i chce podchodzic do invitro, ale nie wiem czy moze bylaby szansa wczesniej na inseminacje , boni eukrywam ze kasy nie mam za bardzo:-(. nie wiem tylko czy przy niskiej rezerwie podczas stymulacjii nie obniza ona sie jescze bardziej?, a czy ty sie na tym cos znasz?

Gość wiosenny- deszczyk
a czemu nie prubujesz kolejnych IUI? jedna to jest stanowczo za malo:O rzadko sie udaje przewaznie trzeba kilku prób i albo sie uda albo nie a co na to lekarz? no a in vitro to znow koszta nie nie znam sie ale tez walcze pare lat o dziecko

teraz 31 ide do kliniki plodnosci i jesstem zdecydowana na invitro, zapytam tylko lekarza czy jest szansa na inseminacje bo jesli tak to wole inseminacje , nawet 4 podejscia to nawet nie polowa kosztow jak za invitro, ale strasznie sie boje niepowodzenia, i tego ze wogole z moja rezerwa janikowa nie bede miala szans, a dlaczego nie podeszlam kolejny raz?-dlatego ze ta doktorowa co robila mi inseminacje okazalo sie ze nie zna sie na hormonach mialam hiperprolaktynemie i endokrynolog do ktorego trafilam po tej inseminacjii 1 powiedzial ze z tymi wynikami nie zaszlabym w ciaze dal mi leki i powiedzial ze to kwestia 3 miesiecy i powinnam zajsc w ciaze no ale 2 tygonie temu zrobilam sobie te badania na rezerwe i okazalo sie ze jest koszmarne, wiec postanowilam isc do kliniki i zdecydowalam z mezem o invitro(w najgorszym wypadku jesli lekarz oczywiscie nie powie ze jest szanasa poprezeinseminacje? a ty na cos sie leczysz jestes jakos zdiagnozowana dlaczego sie nie udaje w waszym przypadku?