Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natt

Prosze o pomoc.

Polecane posty

Pomóżcie mi dziewczyny ! :) Mianowicie, od ponad 2 miesięcy z narzeczonym staramy się o mała fasolkę, jak na razie zero rezultatów ( tak mi się wydaje ) Od jakiegoś czasu mam obolałe piersi, są strasznie nabrzmiałe ! ;/ mam wrażenie jakby się powiększyły ... nie raz, odczuwam ból w podbrzuszu ( tak jak na okres ) dodam, iż okres miałam 20września i trwał on 3dni a zazwyczaj trwa 5-6dni, 3dni przed okresem robiłam test, wyszedł negatywny. Dlatego moje pytanie brzmi : Po jakim czasie od zapłodnienia , mogą nastąpić objawy ciąży? Czy właśnie takie objawy jak napisałam wyżej ( obolałe piersi, krótsza miesiączka, ból w podbrzuszu ) mogą oznaczać ciąże ? Wiem że muszę zrobić test, jak każda kobieta, obawiam się rozczarowania ( po raz kolejny ) a teraz tak z innej beczki, jezeli już by wyszedl ten negatywny to jak się starac dalej o to żeby wreszcie wyszlo ? witaminy ? pozycje ? Proszę o pomoc.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fasolkę?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to polecam sklep ogrodniczy:) tam jest duzo fasolek:

Napisalam zdrobniale, " większość " ludzi tak mówi ;] Nie widze nic złego w tym.

Gość izuchaaaaa
lekarz mi poradził żeby po każdym"przytulanku" poleżeć chwilke z nogami do góry:) i się udało:)w pierwszych miesiącach ciąży też miałam ból brzucha jak na okres a tu niespodzianka..

Gość redhood girl
nie pisalas pod nickiem Natt19? moga byc objawa lecz nie musza czy mierzysz swoja temp? co rano przed wstaniem z lozka ... jezeli mialas okres 20 to tez mozliwe ze masz dni plodne i tak sie dzieje lub zbliza ci sie kolejny okres... poniewaz starasz sie o dziecko twoje cialo tez na to reaguje poniewaz myslisz o tym podswiadomie... poczekaj tydzien i zrob test ... jezeli bedzie negatywny to kochaj sie z partnerem (do konca) co 3 dni nie idz sie kapac odrazu bo wpda zabija lub oslabia... tak jak napisala kolezanka polez troche aha a przedewszystkim nie mysl tak o tym bo nici z tego beda

Nie nie nie mialam takiego nicku nigdy :) Dziękuje za informacje :)

Gość redhood girl
AHH sorki ze pytalam poprostu zbieg okolicznosci :) ... nie ma za co mam nadzieje ze sie przydala