Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basen basen

co z tym pływaniem????

Polecane posty

Gość basen basen

jeżdż ena basen 2x w tygodniu po godzinie. Nie jestem najlepszą pływaczką, ale podczas tego czasu daję z siebie wszystko. Pływam intensywnie żabką sportowa, na plecach i trochę kraulem. Czy to w ogóle przyniesie jakieś efekty co do sylwetki? Nie mam czasu jeździć częściej, choc bardzo lubię pływa

Gość annadominik35333
na pewno lepiej się poczujesz.

Gość basen basen
wiesz co ania takie komentarze wsadz sobie w swoja tłustą śmierdzącą dupe

Gość basen basen
następny debil:-(

Gość basen basen
podszywacze schodza na psy, szkoda :(

Gość basen basen
albo psy na podszywacze:-D

Gość basen basen
czytałam i dla tego juz sie nie onanizuje

Gość Starasz się trenować
w stylu sportu wyczynowego. Spójrz się na sylwetki kobiet olimpijek. Jeśli chcesz mieć wysportowaną kobiecą sylwetkę to pływaj tyle samo ale rekracyjnie, pobawić się w wodzie a nie trening sportowy.

Gość wszyscy jesteśmy z małp 65
pływałam całe życie..W/g znajomych- mam jak to mówią "opływową" slwetkę . Niegdyś, gdy pływałam wyczynowo- wszyscy myśleli że chopdzę na siłownię bo mam bardzo rozwinięte barki.. powiem ci tak.... 2 razy w tygodniu- to idealnie.. nie wysilaj się, pływaj sobie, rób przerożne ruchy pod wodą-to rowija wszystkie mięsnie. jednak pamietaj..gdybyś chciała pływać częściej i bardzij intenywnie- nie wolno ci chodzić na siłownię.. bowiem pływanie rozwija wszystkie mięsnie ale wzdłuż sylwetki.. natomiast siłownia-rozwija poszczególne tylko mięsnie i to w "szerz" .. robiąc jedno i drugie zdeformujesz się.. ale samo pływanie-doda ci kobiecości i ładnych piersi:) ( ale i też szerszych ramion)

Gość 77yu
mihau ale idiota z ciebie :o twoi rodzice muszą mieć duże pole skoro wyhodowali az takiego buraka jak ty :D:D

Gość wszyscy jesteśmy z małp 65
aaa..i jeszcze jedno..nie pływaj za dużo w płetwach jesli zalezy ci na ładnych smukłych nogach:)\ ja pływałam przede wszystkim w płetwach i mam nogi jak kolaż:):) ( choć to mi nie przeszkadza)

Gość Starasz się trenować
co takiego głupiego michau napisał?

Gość basen basen
pływam sobie takim systemem: 2 długości zwykłą żabką, 2 na plecach, 2 żabką sportową i tak w kółko. Czasem dla przerywnika włączam kraul. czy to będzie ok dla kształtowania sylwetki?