Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnaE.22

Wznawia się postępowanie z urzędu. Pomocy!

Polecane posty

Witam. Dziś dostałam pismo z PUP. W Lutym 2010 r zatrudniłam się w pracy tymczasowej. Umowy były co tydzień, do podpisania i mieliśmy je do odbioru.Niestety nigdy w biurze nie mogłam ich dostać z różnych powodów np, że agencja prac tymczasowych ich nie dostarczyła do biura, gdzie byłam w tedy zatrudniona.Byłam w tedy zatrudniona w PUP, nie mogłam donieść umowy, bo nigdy ich w biurze nie było. Miesiąc przepracowałam i wraz z upływem umowy o pracę zrezygnowałam. Po czasie do domu przyszły mi dokumenty, umowy oraz świadectwo pracy. Niestety z głupoty własnej nie doniosłam ich do PUP. Widniałam jako osoba bezrobotna poszukująca pracy. Po 2 latach dostałam pracę, po podpisaniu umowy i otrzymaniu jej zaniosłam do PUP. Wszystko było ok. Do czasu. Straciłam pracę, udałam się do PUP żeby widnieć jako osoba bezrobotna. Zabrałam ze sobą wszystkie dokumenty, Te z tej pracy tymczasowej też. I się zaczeło dziś dostałam pismo o wznowieniu postępowania z urzędu. Co to oznacza? Czy to coś ma wspólnego ze sądem? Czy będę musiała oddać wszystkie świadczenia które otrzymałam z PUP po tym jak nie dostarczyłam tych dokumentów z pracy tymczasowej. ?

Gość diabełk nr 65
Nergal nie żyje

Gość diabełk nr 65
ooops sorry nie żyje tylko mi się wymckło

Gość diabełk nr 65
do bani to wszystko nic mi się nie wychodzi trzeba by coś...

Gość dffgfgfghgh
pewnie jakas grzywne zaplacisz i tyle, moglas sie wyrejestrwoac jak zaczelas prace

Gość diabełk nr 65
wszystko psuje

Gość diabełk nr 65
jeszcze zadna nie podpisała cyrografu

Gość vgrgtrghtrh
wychodzi na t z ebedzies zmusiala zwrocic pobrane nienaleznie pobory mniemam ze pobieralas zasilek. I nie pierdol ze nie moglas powiadomic o tym UP. Powiadomic moglas i doniesc im papiery z ajakis czas. wyglada na dzialanie specjalne, powinnas wsyztsko zwrocic