Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carrpediem

prawdopodobienstwo ciazy

Polecane posty

Gość carrpediem

Witam . obawiam sie ze jestem w ciazy. 18 sierpnia kochalam.sie z chlopakiem wyttysk oczywiscie poza mna. ale zle zalozylam prezerwatywe tz tylko przylozylam i lekko rozwinelam ale minimalnie. i zaraz zalozylam poprawnie. bylo to ostatnium dniu miesiaczki juz sama koncowka. we wrzesniu balam.sie ze jestem w ciazy nie moglam wytrzymac niepewnosci zrobilam test2 dni przed spodziewanym okresem (24dni po stosunku) wynik negatywny. dostalam okres byl normalny. okolo20 wrzesnia wyjechalam do austri na 2 tygodnie gdy wrocilam mialam dostac okres dostalam trwal4 dnibi byl mniej obfity brzuch takze nie bolal mnie tak bardzo. jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy

Gość ozesz kurdeeeeeeeeee
ZADNE???

Gość azu
jeśli miałaś okres to skąd niby ciąża?

Gość carrpediem
chodzi o to ze okres byl inny bardziej skapy i krotszy. czyli nie ma powodu do obaw ?

Gość carrpediem
w piatek sie zaczal byl naprawde slaby w sobote w normie niedziela rowniez poniedzialek juz slbszy. dzis juz koncowka. dlatego boje sie ze moglam zajsc naprawde nie ma co sie smiac..po czytaniu tych forum kazdy by zglupial. boje sie ze ten test mogl zle cos pokazac .. ale 24 dni to sporo czasu wiec wynik powinien byc wiarydny ?

Gość azu
po takim czasie test jest wiarygodny. A zaburzenia okresu zdarzają się i tyle/ Od czegoś takiego jak opisałaś w ciążę sie nie zachodzi.

Gość carrpediem
a co jesli byl tam preejakulat ? na tej gumce ? glupi czlowiek zamiast wyrzucic to zamienil

Gość azu
wyluzuj -preejakulat -nawet naukowcy mają wątpliwości co do tego czy tam są w ogóle plemniki a po drugie jeśli są to czy są w pełni wartościowe. widze że nie odpuszczasz ciązy -idź na beta hcg z krwi

Gość carrpediem
prawda jest taka ze sie jej panicznie boje... ten skapy okres mnie zaniepokoil a tak bym nie miala zadnych podejrzen

Gość carrpediem
prawda jest taka ze sie jej panicznie boje... ten skapy okres mnie zaniepokoil a tak bym nie miala zadnych podejrzen

Gość azu
Tak myślałam. Szkoda więc dalszego pisania bo i tak nie wierzysz. Zrób betę i po sprawie.

Gość carrpediem
wlasnie uspokoilo troche. jutro dla pewnosci zrobie test ciazowy . myslisz ze to ma sens ?