Gość gringe Napisano Październik 9, 2012 Cześć wam. Mam pytanko, a właściwie proszę o pomoc. Na deklaracji maturalnej mój wybór padł na ang PR, biologię PP oraz WOS PP. Wcześniej już jasno określone kierunki studiów, uległy zmianie i dopadły mnie wątpliwości. Czy możecie mi doradzić jaki kierunek studiów mogę uwzględniać? proszę z góry żebyście mnie nie oceniali - biorąc ww.przedmioty pod uwagę, brany był również możliwy kierunek studiów. Jeśli chodzi o miasta to zwracam uwagę na Gdańsk, Szczecin, Poznań i Toruń. Proszę tylko o radę. Nie piszcie tekstów w stylu , że głupota ludzka nie zna granic, itp. Po prostu potrzebuję rozmowy na ten temat. Nie na każdej uczelni są jasno określone warunki rekrutacji, tj.jakie przedmioty i o jakim poziomie trzeba zdać na dany kierunek, a niestety moja szkoła nie oferuje pomocy w postaci informatorów maturalnych.... oczywiście nie muszą to być kierunki ściśle związane z biologią, aczkolwiek mogą. czekam na propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach