Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga2087

Prosze o pomoc dla 3 i 9 latka.

Polecane posty

Gość natalija...
kozuchowo??? tzn ? gdzie to jest??

Gość zacznij sensownie autorko
Czyli napisz ile m-cznie masz przychodów. Co z rodziną? Nie masz znajomych z małymi dziećmi? Matka, ojciec, rodzeństwo - co z nimi? Naprawdę musisz ogłaszać się na forach. Ostatnio tez taka młódka się ogłaszała, a jednocześnie w necie sprzedawała swoje mieszkanie i szukała garażu do kupienia, a na innych forach wystawiała różne ciuszki dziecięce...

Gość Kinga2087
Kozuchów jest w Lubuskim. Mam rodzine ale oni tez nie maja kasy wiec nie moge od nich wymagac zeby mi dawali pieniadze.

Gość cozaoaoaoaoaooaaoao
Kinga jeżeli twój syn jest niepełnosprawny to staraj się o zasiłek pielegnacyjny i swiadczenie pielegnacyjne

Gość Kinga2087
mam zasilek 150 zl

Gość dczeva
przecież prosi tylko o zwykłe ubrania a wy ją przepytujecie jakby miała 10 tys dostać od was dzieciaki co trochę potrzebują ciuchów , to nie jest tak jak u dorosłej osoby żenada

Gość Kinga2087
Czy sa chetne osoby aby pomuc?????

Dzieczyna jedna pisała pod czarnym nickiem, dała Ci link, gdzie mgą Ci pomoc, wiec skorzystaj z tego

Gość ijgtyygghg
Mogę Ci kupić słownik ortograficzny, podaj adres.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjj.
mam corke 14 lat wiec ciuchow nie mam .mam za to ochote kopnąc w dupe wszystkich szukajacych podstepu w prośbie autorki. macie wór wyrosnietych ubran to kuzwa dajcie i nie jęczcie.takie moje zdanie.na chooj wam one? nawet jak by autorka byla oszustką to ostatnich gaci wam nie zabiera tylko opróżnia wasze zapchane szafy i piwnice. szkoda ,ze nic nie mam do oddania bo mieszkam w lubuskim(zielona góra) ehhhh

Gość -0u5yjs=
autorka,to raczej jest z opolskiego i w zeszlym roku tez tutaj pisala,ten sam styl,te same błedy i to samo "nie oczerniajcie mnie";) i na innych forach tez