Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FasolkaSzparagowaNaObiadek

Łazanki

Polecane posty

Gotuje dzisiaj na obiad łazanki z kiszonej kapusty ,z boczkiem i pieczarkami.Jak uwazacie czy 17 miesieczny syn moze zjesc z nami ten obiad?Czy lepiej ugotowac mu osobna zupke warzywna.Staram sie juz malmu powoli wprowadzac nasze produkty,gdy cos robie na obiad pikantnego np leczo,spaghetii czy tłustego np karkowka gotuje synkowi zupke warzywna.I teraz te łazanki,kapuste wiem ze moze ale co z tymi pieczarkami?Moga mu zaszkodzic?

Gość urszulkaaa55
ja nie dawalam jeszcze corce pieczarek. a po za tym ile dzuiecko zje.Mala porcje to mozna pieczarki wybrac.

własnie tez tak myślałam zeby powybierac te pieczarki.A jak inne mamy probowały juz dawac pieczarki?

Gość ygiuighi8o
zobaczcie sobie od kiedy pieczarki sa w daniach w sloiku :) niby dlaczego ich nie dawac?

temat zakonczony,łazanki gotowe,a wiec jestem ciekawa czy beda muu smakowały jak bedzie jadł obiadek.Jeszcze pare godzin i sie okaza czy bedzie pluł czy jadł z zachwytem.Zaznaczam ze mam niejadka :(

Gość zonaKraka
Ja bym raczej nad boczkiem się zastanawiała niż nad pieczarkami :) Mój kapustę i makaron lubi, pieczarki średnio.m Powodzenia.