Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca017

Głodówka- kto ze mną ?

Polecane posty

Gość początkująca017

Cześć wszystkim ;) A więc postanowiłam, że od dzisiaj przechodzę na kilkudniową głodówkę. Mam nadzieje, że wytrzymam jakieś 3-4 dni. To nie tak, że nagle chce całkowcie zrezygnować z jedzenia, Od kilku dni ograniczałam jedzenie stopniowo. Jak myślicie, ile mogę schudnąć ? Przy wzroście 159 cm waże 50 kg. Ktoś się przyłącza ? Zawsze w grupie raźniej. I prosze nie piszcie, że to nie zdrowe, że niszcze sobie zdrowie itp. Wiem co robie;)

Gość uahahhaha
co za głupota niszcyc zdrowie a potem jojo

Gość początkująca017
no własnie o coś takiego mi chodziło;/ jeśli macie pisać głupie komentarze i mnie obrażać to lepiej nie udzielajcie sie wcale;/

Gość głodówka nic nie da
w ciągu 3-4 dniowej głoówki schudniesz maksymalnie 1 kg mieśni plus 1,5 kilograma wody i zawartości jelit naprawdę chcesz zobaczyć 2-2,5 kilo mniej na wadze ? P.S. gdy zaczniesz znów się obżerać te 1,5 kilo zawartości jelit plus wody wróci

Gość głodówka nic nie da
masz prawidłową wagę ciała, nie wiem z czego chcesz chudnąć moze lepiej trochę poćwicz by ujędrnić zwisy

Gość Marcineczka1222,
w 3-4 dni stracisz samą wodę a nie tłuszcz. Zaczniej jeść normalnie (nie mówię o obżeraniu się!) a wszystko wróci. I jaki to jest sens?

Gość Marcineczka1222,
Zaczniesz*

Gość początkująca017
tzn mam zamiar "wyjść" z głodówki z glową czyli stopniowo dodawać produkty tak żeby nie było efektu jo-jo.

Gość uahahhaha
kazdy tak mowi a potem jest inazcej i znowu tu wrocisz i to samo w kólko - błedne kolo

Gość Marcineczka1222,
ale zrozum, że w te 4 dni stracisz wodę, ona powróci choćbyś nie wiem jak się starała!

Gość kurdeeeeeeee
przeciez na kazdej diecie musi zleciec najpierw wodaa czy na tej czy na innej a wam nie leci?????????????????????????????

Gość Marcineczka1222,
mi chodzi o to, ze autorka chce schudnac, zrzucic tluszczyk na samej glodowce w te 4 dni. Nie mówię o osobach, ktore odchudzaja sie dlugo i rozsadnie. Ja tylko uświadamiam, że na 4 dniowej "diecie" pójdzie sama woda, nie tłuszcz. Waga będzie pewnie mniejsza ale tylko przez chwilę.

Gość początkująca017
no tak ale jak napisałam wyżej mam nadzieje na min 3-4 dni. zobaczymy moze da rade dłużej. zresztą tu nie chodzi tylko o schudnięcie (owszem jest to ważne) ale też o oczyszczenie organizmu. dużo czytałam na ten temat i nie jest to wcale takie wyniszczające jak tu niektórzy piszą ...

Gość kurdeeeeeeee
no a potem ma zamiar juz przestac odchudzanie myslalam ,ze dalej bedzie jakas mz robic czy cos w tym stylu

Gość początkująca017
a potem mam zamiar odżywiać się zdrowo to nie tak że od razu rzuce sie na słodycze itp i przytyje dwa razy więcej .... słodyczy i napojów gazowanych nie spożywam juz od dłuższego czasu nawet mnie szczególnie do nich nie ciągnie ... zamiast tego woda lub czerwona herbata + warzywka gotowane lub owoce ;)

Gość ;/
Boże jakie niektóre dziewczyny są... nie umieją chyba czytać. Autorka prosiła chyba grzecznie o brak negatywnych komentarzy. Nie umiecie czytać? a może zazdrościcie, że ktoś przynajmniej próbuje a nie siedzi g...ą d..ą na fotelu i dogryza innym!!! Początkująca jestem z Tobą!:)

Gość początkująca017
ooo dzięki za zrozumienie ;*

Gość ostatnie 3 kg mi zostalo ;(
ja sie postaram 5 dni lub 7 dni byc na glodowce

nie koniecznie straci wode w pierwszych 4 dniach! jesli sie przygotujesz tydzien do glodowki to w tych dniach stracisz wode a pozniej tluszcz na glodowce

2 dzien minal na wage wejde dopiero w niedziele- musze wytwac