Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skurczybyk z Opola

Jak to jest z kobietami?

Polecane posty

Gość Skurczybyk z Opola

Witam. Od pewnego czasu bardzo zastanawia mnie mentalnosć i psychika kobiet. Przedstawie historie z mojego życia. Dziewczyna zostawiła mnie dla innego (po 2 letnim zwiazku), kochałem ją, cholernie mi na niej zależało. Cierpiałem, byłem załamany, zawalałem wszystko dookoła. Po jakiś 2 miesiącach od rozstania zacząłem wychodzic na prostą, było ciężko ale sie udało. Po 8 miesiącach od rozstania moja była zaczeła robic podchody, napoczątku myślałem, że chce poprostu pogadać itp. Potem okazało się, że chce do mnie wrócić. Powiedziałem sobie w duchu, czemu nie kocham ją, zależy mi na niej. Ale stwierdziłem, że zmienie swoją mentalność z przemiłego, szarmanckiego momentami pizdowatego gościa stałem się egoistycznym skurwielem, który myślał tylko o sobie(nie chodzi o zdrady, kłamstwa i bycie chamskim tylko o pewne zachowania i mentalność). Jaki efekt: rozkochałem w sobie ex do granic możliwości. Gdy poczułem, że wystarczy postanowiłem zachować złoty środek pomiędzy byciem skurywysynem a misiem przytulasem. Efekt jesteśmy razem 4 lata i jest super.

Gość ee23234242
Każda kobieta jest inna. Mnie by to nie pasowało. :)

Gość Skurczybyk z Opola
Ale właśnie z moich obserwacji i doświadczeń wynika, że kobiety są w 90 % takie.:D Dlaczego np. kobiety często ganiają za przeciętnymi gościami którzy mają je głeboko w dupie, olewając tych którzy są od nich ciekawsi, a zarazem traktuja je o wiele lepiej.

Gość pluto20
nom kobiety potrzebuja emocji , zreszta one nie widza tego co my widzimy . One kazdego napotkanego faceta oceniaja na swoj sposob takie jest moje zdanie. Brzydko mowia leca na dominacje i silnych samcow . Kobiety to same emocje prawie , wystarczy byc typowa gwiazda i juz jestes dla nich atrakcyjny bardzo :)

Gość pluto20
zreszta one sa zmiennie i kazda jest inna jak ktos napisal , to tak jak z nami facetami nie ma 2 takich samych.Jak szukasz czegos na stale to musisz podejsc do tego inaczej , jak dla rozrywki to wystarczy dobrze zagadac.

Gość pluto20
faceci w koszulkach just do it :) zazwyczaj maja duze powodzenie :P To wulkany energi a co za tym idzie dobre geny . Zobacz jak oni sie zachowua i jak chodza pewnym krokiem.

Gość pluto20
duzo ... kolorowe koszulki , zolte, czerwone przede wszystkim nosza odwazni faceci . Zolty to kolor slonca czyli energi czerwony waleczny :) Polaczenie tych dwoch daje energetyka to troche z psychologi. Mieszanka sangwinika z cholerykiem.

Gość pluto20
zalezy czy pytasz o oszukiwane powodzenie czy naturalne powodzenie :P Oszukiwac kazdy potrafi ale naturalne powodzenie juz trudniej , trzeba troche popracowac :P

Gość pluto20
w wiekiem tez to sie zmienia. Ale za mlodu liczy sie zabawa i ci faceci gwiazdy , pozniej 30 pare lat jest juz pewnie inaczej ale o tym nie mysle narazie.