Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliś 23x

Taniec erotyczny.

Polecane posty

Gość Pauliś 23x

Cześć.. mam zamiar w piątek, jeśli się uda, zrobić facetowi na rocznice połączoną z przeprosinami, pokaz tańca erotycznego. Co o tym sądzicie.? Uczyłam się go w szkole tańca erotycznego.. Chce go czymś zaskoczyć, co mi radzicie.? Co ubrać, do jakiej muzyki.? Największy dla mnie jest problem z tą muzyką, nie wiem do jakiej tańczyć, żeby było tak zmysłowo, tak delikatnie.

Gość jfurkks
to chyb a nie jstes moherem ze o tym myslisz ? kiedys Kk potepial tango a jest film footlose ze pastor potepia disco mlodziezy

Gość Pauliś 23x
jakim znowu moherem.? Ja mam 21 lat , bez przesady, uczyłam się tego tańca i chce teraz to pokazać, ale nie wiem jaki strój i muzyka odpowiednia.. aby było tak delikatnie.

Gość jfurkks
no wlasnie -gdybys była moherem to zadne tanc e erotyczn e-tlko ludowe

Gość Pauliś 23x
hahaha, ludowe.? to mój chłopak uciekł by ode mnie po pierwszym spotkaniu sam na sam.. nie nie ;d. planuje jeszcze pole dance, taniec na rurze, a stan zdrowia mi nie pozwala niestety :(.

Gość jfurkks
to pkaz mu ześ bogini seksu jest -hhehe

Gość Pauliś 23x
dlatego jest potrzebny odpowiedni stroj i muzyka no i atmosfera, a pomyslow brak :(

Po co to robisz ? Skąd wiesz jak zareaguje na Twoje "wygibasy" ? Uważaj , Oni różnie podchodzą do takich spraw , może się okazać, że z niesmakiem potraktuje Ciebie i tę rurę. Nie kombinuj .

Gość Pauliś 23x
Nie mówię, o tańcu na rurze, tylko taniec erotyczny.. a to nie jest to samo.. mój facet, prosi o ten taniec od 3 lat , więc wątpie, że mu się nie spodoba, skoro od zawsze bardzo chciał to zobaczyć..