Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody bogaty wykształcony

Ludzie się ode mnie odwracają. Pomóżcie

Polecane posty

Chodzi o to, że ostatnio zacząłem dobrze zarabiać. Teraz mam pieniądze, aby kupić sobie dobre ubrania, zjeść w dobrej restauracji itd. Nie lubię chodzić sam po sklepach i często biorę moich starych znajomych (oni zarabiają znacznie mniej) i jak jestem z nimi to zawsze jak coś kupuję to zostawiam syte napiwki. Na imprezie zawsze robię tak, że kupuję "podwójnie" tj. biorę np. dwie butelki Jack Danielsa i jedną każę wylać do zlewu a drugą wypijam ze znajomymi. Po pijaku zdarza mi się też spalić 100 zł w banknocie. Doszły mnie słuchy, że wszyscy mają mnie dość, bo szpanuję swoim bogactwem. Ja po prostu się bawię i nie czuję się od nikogo lepszy. Jak wytłumaczyć ludziom, że robią tak, bo mi się to podoba a nie dlatego, że chcę zaszpanować?

Gość adfadf3433
Prowo jak nic, wyobraźnia cię poniosła widzę hehehe

Gość bryłka11
prowo? jak nie to nie dziwię się znajomym...

Gość paranoja jest moja
Niezła wyobraźnia :)

Gość Gupi H O J U
chodz o to ze dzieci niemaja co jesc a ty wylewasz do zlewu i wypalasz siano.

Po prostu mi trochę odwala ostatnio. Doradźcie jak mogę zmienić mój obraz w oczach moich znajomych?

Gość drzwiczki do pieca
nic dziwnego... przestań szpanować przed znajomymi, daj kase tym którym jej naprawdę brak dziadzia z emerytura 600 zł takiego danielsa przyjmie z wdzięcznością

Gość To zależy ...
Zostań lepiej pisarzem, może coś będziesz z tego miał, bo w te głupoty, o których piszesz trudno uwierzyć, jak również w to, że ktoś może być, aż taki matoł.

Czemu piszesz, że nie szanuję ludzi? Przecież odnoszę do innych z szacunkiem i grzecznie. Nie pokazuję wyższości nad nikim,

Myślę , że nikt nie jest na tyle głupi (nawet Ty) , żeby palić pieniądze , a co gorsza wylewać Danielsa. Próbujesz jedynie zwrócić na siebie uwagę na forum , wymyślając te bzdurne historyjki.