Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dam rade 10.10

zaczynam diete 10.10

Polecane posty

Gość dam rade 10.10

a wiec tak jak w temacie zaczynam diete od dzis, proponowana dieta to 800 kcal, ja dzis zjadlam bulke razowa z serkiem jakims slim czy cos w tym stylu:D i hm sama nie wiem ile to moze miec kcal ok 200 kcal? i teraz mysle o kolacji dzis bedzie malo bo chce sie oczyscic. ktos dolaczy?:)

Gość katrherina1888
hej;) ja własnie tez mam zamiar przejść na dietkę tylko że od jutra i nie 800 tylko 400 kcal ;p byłam wczesniej na diecie schudłam juz 6 kg w 10 dni , udalo mi się utrzymac ale chciałabym jeszcze ze 3-4 ;p

Gość szremia
Ja się przyłączę, jeśli można ale od jutra , dzis mam ponad 1000 kcal na koncie , wiec od jutra

Gość katrherina1888
pewnie w koncu w grupie zawsze raźniej ;) a ile chcecie schudnąć i w jakim czasie ?

Gość szremia
ja w cm w pasie tak mysle ze ze 3 -4 kg i nie spiesze sie ale zeby cm spadly

Gość dam rade 10.10
super! bardzo sie ciesze ze jest ktos chetny, tak wiem ze to jest malo ale chcialabym dac rade;p wiem ze bedzie ciezko ale musze cos zrobic i dac rade bd pic herbate zielona i czerwona wlasnie ide sobie zaparzyc, a wiec ok wy zaczynacie od jutro a ja od dziś, a ile chcecie schudnac? ja duzo ok 10 kg;/ waze chyba ponad 60 a moj cel to 50 wiec zaczynamy;) a chce najwiecej schudnac do ponca pazdziernika bo na poczatku listopada jade do aqa parku i nie chce sie wstydzic;)

Gość szremia
no mało ale te ostatnie kg i cm leca najtrudniej

Gość szremia
a jaki macie wzrost> ja mam 170 i waze 60,5 kg

Gość katrherina1888
z doświadczenia moge Ci powiedzieć ze najgorsze przynajmniej jak dla mnie byly pierwsze 3 dni ;/ tylko ze ja wczesniej jechalam na 300-350 kcal. a potem juz sie przyzwyczaiłam i bylo ok;p hmmm mój cel to jak narazie 46-47 kg;p powodzonka dziewczyny;*

Gość katrherina1888
159 cm/50 kg ;)

Gość szremia
bedziecie jesc wszystko ? czy eliminujecie cos ? powodzenia! musimy dac rade

Gość katrherina1888
hmmmm ja tylko owoce i gotowane warzywka, jakies jogurty niskokaloryczne, do picia woda i herbata czerwona. No i jeszcze blonnik w tabletkach ostatnio kupiłam. jest swiietny , wypelnia zolądek i nie czuje sie glodu tylko trzeba duuuuuzo wody pic ;p a wy co planujecie ?

Gość szremia
ja bialko i warzywa, jakis owoc no i jogurt light pewnie jakis goracy kubek , raz na jakis czas moze pieczywo wasa ale nie codziennie

Gość szremia
moze czasem kisiel słodka chwila jakis wafel ryzowy ja zobacze jak to bedzie w parktyce :)

Gość katrherina1888
hmmm... a ile kalorii dziennie przewidujesz max ?

Gość szremia
max 800 ale bede sie starac 600

Gość szremia
bede ogranizcac slodkie, wolałabym calkiem cukier wyeliminowac, ale nie wiem czu mi sie uda wiec dlatego jakis kisiel lub galaretka zamiast ciast i czekolad

Gość szremia
soki swieze i kubus bez cukru ( kubus nie codziennIe)

Gość katrherina1888
no to trzymam za was kciuki;)

Gość szremia
ja tez za WAS trzymam kciuki

Gość dam rade 10.10
ja mam 175 i waze 60 niby nie tak duzo ale chce byc szczuplejsza kiedys wazylam 50 i nie wygladalam zle wrecz bardzo ladnie;p ja dzis zjadlam bulke razowa posmarowana serkiem i teraz jogurt 0% ma 69 kcal zjadlam jakies 400kcal i pije tz staram sie pic duzo wody, oby jutro tez bylo super!

Gość szremia
to ty szczupla jestes ja mam oponke i chce ja zlikwidowac z brzucha wiec do jutra damy rade!!!!!!!!!!

Gość dam rade 10.10
oj wcale nie jestem taka szczupla;/ tz moze nie mam nadwagi ale przydalo by mi sie schudnac tz kiedys bylam szczuplejsza i lepiej sie tak czulam, wiec musze zrobic wszystko zeby dobrze sie czuc we wlasnym ciele. zaczynamy;) a na jaki dzien planujemy wazenie? ja bym proponowala wybrac jeden dzien w ktorym bd sie wazyc i mowic o efekrach:D ja bym proponowala sobote bo w weekedn mam dostep do wagi, wiec jak?:) kazda wazy sie w sobote i powiem z jakiej wagi startuje bo szczerze sama nie wiem;/ ale wiem ze chce wazyc 50

Gość katherina1888
hmmm ok to wazymy się w sobote;)

Gość szremia
jestem na chwilke bo sprawdzam poczte . ja w sobote lub w niedziele, to zalezy od pracy jak bede miec wolny dzien jutro sie zwaze dokładnie z rana jak wstane bo wczoraj mialam ok 60 ,5 kg

Gość szremia
cos mi nie mija przeziebienie, ale wirus panuje co 2 osoba choruje

Gość szremia
a cwiczycie cos? bo ja na razie nie, ale troche biegam , mam duzo ruchu ogolnie

Gość dam rade 10.10
chcialabym ćwiczyc ale jednak znam siebie i wiem jak mi to idzie, w tygodniu jestem na studiach w akademiku i srednio mam jak;/ planuje jak najwiecej spacerowac bo wiadomo to lepsze niz siedzenie a w domu jak bd to bd jezdzic na rowerku stacjonarnym tyle ile dam rade ale oczywiscie jak najwiecej bym chciala, a super ze wam tez pasuje sobota do wazenia sie, ja teraz nie mam pojecia ile waze ale sadze ze ponad 60 zwaze sie w sobote i to bd moja waga poczatkowa;/ eh ciezkie to zycie naprawde ciezkie;/;(