Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dam rade 10.10

zaczynam diete 10.10

Polecane posty

Gość dam rade 10.10
dzisiejszy dzien uwazam za zakonczony na 6;) oby jutro bylo tak samo;) mam tylko nadzieje ze sie nie wylame pewnego dnia i nie objem za 10;(

Gość szremia
witajcie dziewczyny- dziś startuję z dieta do 800 max. róznie pewnie wyjdzie ale max do 800 teraz- kawa z cukrem ( 1 łyzeczka) - 20 kcal a reszta w planach

Gość szremia
mam nadzieję ,z e nie zrezygnowałyscie:) moje sniadanie kawa z łyzeczka cukru - 20 kcal 4 wasy 2 jajka na twardo , pol pomidora -- 269 kcal czyli z kawa snaidanie moje na dzis wynioslo-289 kcal sniadanie bede jesc wieksze bo to podstawa a potem juz mniej :) piszcie jak u WAS

Gość dam rade 10.10
ja sie trzymam! dzis szczerze mowiac nie jadlam jeszcze nic! a to dlatego ze bylam na zajeciach i tyle co przyszlam, zaspalam a potem mialam taki zawrot glowy ze nie myslalam o jedzeniu, ale zaraz zrobie sobie cos do jedzenia a mianowicie bulke razowa nie wiecie ile ona ma mniej wiecej kcal? ale wsumie to tez zalezy od wielkosci;/ eh ciezko tak dokladnie obliczyc;/ i na to serek jakis slim z zodkiewka polecam bardzo smaczny;) w 100g ma tylko 80 kcal, a wiec mysle ze ta bulka i troszke serka na to to jakies 200 kcal, a pozniej zjem moze jakiegos wafla ryzowego wlansie z tym serkiem, nie wiem wsumie po co je kupilam bo wiem ze one wclae nie sa takie zdrowe i dietetyczne bo wcale nie syca a nie maja tak malo kcal. eh ale trudno. a mam plan od przyszlego tygodnia kupic jakies otreby i jesc je z mlekiem 0%, a wy co sadzicie o otrebach bo tez spotkalam sie z roznymi opiniami;/ a wiec do dziela dajemy rade dziewczyny;D

Gość szremia
czesc ja korzystam z tej stronki mozna sobie latwo obliczyc ile co ma kcal http://www.ilewazy.pl/ bylam w osrodku spotkałam znajoma dieteyczke i powiedziała mi ze 1000 kcal to minimum bo rozwalew sobie metabolizm ( juz jestem po kilku dietach ) wiec ,teraz sama nie wiem , czy dobijac do 1000 czy nie no otreby owsiane sa najlepsze na diecie ja gotuje na mleku - 3lyzki daje na ponad szkalnke albo dodaje do jogurtu teraz zjadłam musli z jogurtem i pare plasterkow szynki

Gość dam rade 10.10
wiesz co chyba cos w tym jest, bo kazdy mowi o tym zey jednak jesc na diecie, i 1000 to miniumu ale chyba niestety jestem za tepa zeby to zrozumiec bo mysle im mniej tym lepiej ale wiem ze to jest zle, ale mysle zeby teraz do weekedny troche pociagnac na takiej skromniejszej diecie a pozniej od poniedziaku 1000 tylko za bardzo mi sie nie chce tyle lioczyc ale trudno pewnie sie wprawie:) a otreby hm myslalam o takich zmakowych granulowanych zey mi tez troche smakowało:D

Gość szremia
no walsnie ja tez nie wiem czy schudne na 1000 bo juz raz byłam na nich a wogole to wszyscy mowia ze jestem chuda , ale ja mam oponke na brzuchu i chce ja zlikwidowac co ztego ze reszta jest okey , jak brzuch nie pzrydałoby mi sie schudnac w samym pasie ale to niemozliwe , wiadomo, chudnie sie wszedzie juz myslalam nad sb , kiedys na niej bylam i mialam super brzuch bez cwizcen ale nie moge sie pzremoc do 1 fazy myslalam zeby zaczac od 2 fazy ale nie wiem czy schudne wtedy z brzucha no i tak w kólko, i tearz te kalorie , byl juz dukan i kopenhaska tez ,i jeszcze amerykanska , i pare innych wiec moj metabolizm juz rozchwiany pewnie trwa to 6 lat

Gość dam rade 10.10
a ile masz lat jak mozna wiedziec?:) i jaki masz wzrost i wage i do jakiej dazysz?:) ja tez nie uwazam zebym yla gruba ale chce byc szczuplutka, i mam nadzieje ze sie uda;)

Gość szremia
pisze w autobusie, z komorki , stad tyle błędów przepraszam ":

Gość dam rade 10.10
a co do twojej diety, wiesz co wydaje mi sie ze na jakiej bys nie byla to i tak schudniesz;) powoli do skutku nie ma szans zebys nie schudla tak mi sie wydaje;p ja od przyszlego tygodnia bede na diecie takiej ze planuje 3 dni jesc sama marchewke a nastepne 3 otreby z mleiem 0% zobaczymy jakie bd efekty;p

Gość dam rade 10.10
nie! tylko nie mowcie ze sie poddalyscie;p dziewczyny gdzie jestescie;p ja dzis zjadlam bulke razowa z serkiem mysle ze ok 200 kcal i teraz tez zjem buleczke mysle ze tez ok 200 kcal;p mam motywacje bo chce sie zwazyc w sobote i mam nadzieje ze bd nie najgorzej tz mam nadzieje ze nie bedzie wiecej jak 60 kg ;) a w sobote wieczorem ide na imprezke to tym bardziej;) w niedziele mam zamiar zjesc odrobine wiecej bo slyszalam ze przydaje sie taki jeden dzien w tygodniu zeby podkrecic metabolizm

Gość katherina1888
no i jak tam dziewczyny, dajecie jakos rade ? ;p ja jestem w sumie z siebie dumna, wyszlo tyle ile chciałam ;)

Gość ostatnie 3 kg mi zostalo ;(
ja waze 55kg wzrost 167cm ostatnie 3kg mi zostalo meczie sie juz z nimi dwa miesiace - od dwoch dni na glodowce jestem waga widze powoli spada

Gość dam rade 10.10
dziewczyny gdzie jestescie?!! jutro dzien wazenia pamietacie jeszcze;p mam nadzieje ze sie nie poddalyscie;p mi idzie nawet nawet, dzis zjadlam buleczke razowa z serkiem i jednego wafla ryzowego mysle ze jakies 300kcal i na wieczor myslalam zeby wypic sobie lisc senesu na oczyszczenie poranne bo nie ukrywam ze jak dietuje i teraz tak malo jem to hm jakbym miala zapracie, ale nie chce przesadzac ale mysle ze po jednej herbatce nie spowolnie metabolizmu, marzy mi sie piekny wyglad i mysle ze tym razem dam rade;) motywacja dodatkowa jest to ze umowilam sie z kolezanka ze bedziemy chodzic na basen wiec musze jakos wygladac:D

Gość dam rade 10.10
hm chyba temat przybiera postac pamietnika;/ szkoda ale trudno ja sie nie poddam;) idzie mi bardzo dobrze pije wlasnie zielona herbatke

witam i zycze wytrwalości. ja w przyszlym tygodniu tez zaczynam liczyc kalorie. dietke zaczelam cale 10 dni wczesniej niz ty -czyli od 1 października pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość dam rade 10.10
moze sie dołączysz?:) a Wy dziewczyny gdzie jestescie?;p mi wczorajszy dzien poszedl srednio szczerze mowiac;p moglo byc lepiej ale wiadomo jak jest w domu po przyjedzie:D, a dzis jest dobrze, zjadlam bulke zytnio- razowa bo czytalam ze takie pieczywo jest najzdrowsze z pomidorkiem zjadlam, a pozniej zobaczymy, jestem chora i nie mam ochoty wgl jesc ale chce wyzdrowiec

Gość dam rade 10.10
a i dzis sie zwazylam chyba jako jedyna;p a mialo byc takie fajne forum, dobra nie wazne waga dzis wskazala 58,7 wiec chyba nie jest tak zle;) moj pierwszy cel to 55;)

Gość katherina1888
hej;) no u mnie tez jakoś leci;) tez wazylam sie wczoraj - 49,4kg. Nie jest źle ale mogłoby byc lepiej ;p trzymam za was kciuki dziewczyny;d

witam ja skonczylam kopenhaska i jak na razie brak pomysłu na dzisiejsze menu:) ale dam rade po 13 dniach waga spadla o 5.3 kg

witajcie ja tez sie dolacze ostatnio bylam na kopenhaskiej na pozcatku roku jeszcze chcialabym zrucic te 3 kg najwuecej mzoe byc dwa

hej , jak tu pusto dzis ja własnie wrocilamn z 3 godzinnego spacerku troche pobiegalam, mam nadzieje ze co nieco spalilam kcal ( a zwlaszzca szarlotke ktora zjadlam przed sapcerkirm ) :)

co z wami? jest tu ktos jeszcze ? na snaidanie zjadłam precla z pelnego ziarna ( taki miałam smak ze musialam:)) no i do tego kawa

witam, ja zagladam jaki plan na dzisiaj? ja dzisiaj dawno zaplanowane wyjscie do baru i moje ulubione drinki :)

Gość 7mniej
hej ;p dobrze ze jest taki topik bo od dzisiaj biore sie za sb ;D przez ostatnie dni bylam chora co zle wplynelo na moja wage bo na wszystko sobie pozwalalam ;/ szkoda ze tak wyszlo bo wiem jak trudno zgubic chociaz kg a tu az 2 przybyly;/ no wiec mam 176cm i 67,5 kg ;/bylo juz 63 potem 65 no i teraz tyle;/ moim celem jest 60 kg. jak sie wezme to moze do polowy nast miesiaca bedzie 60 ;D dzisiaj zjadlam plaster sera 65 kcal i herbata 40 kcal. a i chcialabym jesc tak do 800kcal:)

ja mam dzis nerwoy dzien i jeszcze jestem przed @ wiec nie mysle o diecie troche zjadłam dzis za duzo trudno