Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanaPATIIIIIII

Mój chłopak pisze sobie

Polecane posty

z innymi laskami na facebooku.niby z koleżankami.nie jest to normalne pisanie.tylko wierzanie się itd. co o tym myslicie?

yuhjk wkurzyłabys sie na swojego faceta za to?nie jestem zazdrośnicą,tylko przekracza granice niekiedy

Gość yuhjk
zalezy co by pisal, ale otwarcie ci o tym mowi, ze pisze czy to ukrywa ?

właśnie ukrywa to.dowiedziałam się przez przypadek.od znajomej kolezanki z która pisze....i w dodtaku nie chciała mi tego dosadnie powiedzieć,wyglądało na to ,że pisze że nasz związek jest luźny.kuzwa a cały czas zapewnia mnie o miłości!!!!!!!!!!!

Gość yuhjk
tez tak mialam, moj facet pisal juz kiedys z jakas laska powiedzialam, ze sie rozstajemy ale prosil ze nie ze to tylko kolezanka i konczy ten kontakt, bylo ok po kilku miesiacach powtorka z rozrywki znowu jakas panna, zdziwko mnie zlapalo ale zakonczylam ten zwiazek chociaz caly czas zabiega o to zebysmy sie zeszli. nie wiem czy niekotrzy musza miec cos w zanadrzu czy lubia flirt az tak bardzo, ze nie moga sie opanowac, czy szukaja wrażeń... pogadaj z nim, niech sie tlumaczy, ale nie badz naiwna i nie wierz w tkliwe historyjki

bardzo dzięki za radę. widzę,że nie tylko ja mam taki problem.niby to dziecinne,że sie czepiam takich rzeczy,ale gdze tu lojalność...