KingaMMM 0 Napisano Październik 10, 2012 Mam na imie Kinga. Mieszkam w Toronto od 10 lat. Szukam innych mam z okolic Toronto na wpolne wyjscia z dziecmi do parku, muzeum i nie tylko. Dziewczyny piszcie. Strasznie chce nawiazac kontakt z polkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miskaa28 Napisano Październik 10, 2012 hej, w ktorej czesci Toronto mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soulsoul17 0 Napisano Październik 10, 2012 widzę że polski już kuleje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soulsoul17 0 Napisano Październik 10, 2012 żarcik, poprostu zwracam uwagę na polskie znaki. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polusz Napisano Październik 10, 2012 ooo, juz sie korektorzy zlecieli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
usialalala 0 Napisano Październik 10, 2012 Moze zapytaj na forum polakow w Canadzie http://www.polcan.fora.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2014 Hej, mieszkam w North York, a ty? P.S. Moj polski wcale nie kuleje ,nie mam klawiatury z polskimi znakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach