Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdekawa baba

co byscie zrobily ???

Polecane posty

Gość asdekawa baba

Moj kuzyn wygral wycieczke dla 2 dwoch osob do ... Australii. No i nie ma z kim jechac. No i mi zaproponował wyjazd. Mam faceta od 3 lat ... no i wlasnie on jest zazdrosny i daje mi aluzje, ze jak pojade to pozaluje. Kurcze wyjazd do australii to moje marzenie (nigdy mnie stac na to nie bedzie) :) ale z drugiej strony, jak facet ma sie obrazic :( Co byscie zrobiły?

Gość babka z piesku
w rodzinie się nie liczy :)

Gość jedź i się nie przejmuj
do odważnych świat należny ! :)

Gość ze niby kuzyn ma cie przelecie
??? buahahah :D

Gość jak kocha to poczeka
Jedz, masz tylko jedno życie i jedną okazje. Jak on tego nie rozumie i jest zazdrosny o kuzyna, to nic nie jest wart. Nie ufa ci? Nie powinnaś dla niego rezygnować, nie na tym polega miłość... Powinien sie cieszyc, ze cos dobrego ci sie przytrafiło. A w życiu wiadomo jak to jest, może kiedyś wam nie wyjdzie (czego nie życzę), a ty będziesz żałować, że zrezygnowałaś z takiej okazji. Ja bym się nie zastanawiała ani chwili.

Gość dadadadadadad
Zazdrosny fiut i szantazysta z tego twojego faceta. I to najwyrazniej zazdrosny jest nie o ciebie tylko o wycieczke. Ciekawe czy jakby twoj kuzyn poprosil jego to by sie zastanawial? Jedz kochana a na niego miej wychlapane!

Gość Evvvvvka
Kochający i wartosciowy facet nie stawiałby cie w takiej sytuacji tylko zyczył udanej zabawy i cieszył sie razem z tobą bo takie okazje zdarzaja sie raz w zyciu i to mało komu. Tym bardziej ze nie jedziesz tam ze swoim byłym facetem czy kolegą z pracy tylko kuzynem! Nawet sie nie zastanawiaj tylko jedz i przemysl po cholere tracic czas na zwiazek z takim człowiekiem

Gość werciapercia
dziewczyny dobrze prawia. jakby to byl kolega mozna by bylo faceta zrozumiec. ale bycie zazdrosnym o kuzyna ? to moze wkrotce zakaze ci kontaktow z jakimkolwiek facetem (bratem, ojcem itp.) w koncu kazdy ma fiuta :D

Gość heleeenna
ja podejrzewam, ze on nie o kuzyna zazdrosny tylko o potencjalnych spotkanych mezczyzn

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa12e312
Moim zdaniem Twój mąż jest egoistą totalnym... Nie jedziesz np z kolega tylko z bratem... on cie powinien nawet namawiać zebyś pojechała ,a nie myslec tylko o sobie

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa12e312
z kuzynem sorry pomylilo mi sie. ale kuzyn to tez rodzina wiec nie wiem o co chodzi chyba nie mysli ,że sypiasz z kuzynem bo to smieszne...

Gość Małe śliczne niepozorne
Fajny facet, mój by się cieszył moim szczęściem i jeszcze kupił piękną walizkę a On ci żałuje, egoista zasrany, nawet się nie zastanawiaj, niezapomniana przygoda, Australia jest niesamowita!