Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdrr

Jak utwierdzić moja przyjaciółkę że jest zdradzana

Polecane posty

Gość wdrr

Wiem to od innej znajomej długa historia wręcz pokręcona miałam dowody a ona się na mnie obraziła dowód zdobyłam nagrywając tamtą co mówi a moja przyjaciółka nie wierzyła,powiedziała że tamta jest umysłowa! wierzy swojemu dupkowi:p

Gość Jak nie wierzy to
Nic nie zyskasz! A w ogóle co to cię obchodzi?

Gość wdrr
już wiem! prześpię się z nim i z dumą pokażę jej jego spermę w mojej piczy

takie nagranie każdy mógł by zrobić on tego nie mówił przecież mogłaś ty namówić jakąś gąskę aby tak mówiła najwidoczniej przyjaciółka tobie nie ufa:o

Gość Piekny Chuseyn
skombinuj se kasete z wytryskiem w sodku ...eheheh wtedy kolega siem kapnie że jednak sie omyli i ktos jednak jest umysłowy a nie fizyczny eheheheh a on na pewno.... tera som take cuda w technice ze szoook..... mozna do kosza rzucać za 3 pkt z odległości 77 kilometrów eheheh

Gość nie dziwię się jej
zajmujesz się plotami.

Gość ...jest post...
Nieprawda, na tym polega prawdziwa przyjaźń - że się prawdę mówi. Cóż autorko, z tym nic nie możesz zrobić, twoja przyjaciółka musi sama do tego dojść i są dwie wersje, albo pogoni dziada albo z nim zostanie. Będziesz mogła także sprawdzić ile wasza przyjaźń jest warta w tym momencie. Jeśli po tym jak się sama dowie prawdy, będzie nadal obrażona, to przyjaźń nie ma sensu.