Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponizona_zakochana123123

Mój facet flirtuje z moją siostrą!! ;[[ ;[[

Polecane posty

Ostatnio jestem zaniepokojona, bo jak moj facet do mnie przyjezdza to co chwile lata do mojej siostry! ;[[ To wtrdy zaczelam cos podejzewac, ale kiedy dowiedzialam sie ze z nia pisze, zakazalam mu a on dalej to robi. Pisza ze soba po nocach a pozniej on ma odwage i śmiałość do mnie przychodzić! CO O TYM SĄDZICIE? MOZECIE JAKOŚ MI POMÓC??

Gość derpinka ee
Trójkącik z siostrzyczką.

Gość bambaryla147
Olac go! Widac przychodzi nie do ciebie, a twojej siostry.

Gość ontakialeinny
widocznie chlop lubi testowac wiele modeli tej samej firmy aby miec pewnosc ,ze dokonal odpowiedniego zakupu;) p.s. wydaje mi sie ze wybierze siostre jak tak z nia pisze juz a do ciebie pozniej....

jak oni oboje mogli mi to zrobic. ona przychodzi do mnie, zwierzalam sie jej, pozycza ode mnie wszystko, jak widac włącznie z facetem. ;[[

Gość makka
fajną masz siostrę :/

Gość Hujowo trafilas
Facet bardzo dobrze, laska da mu dupy i jeszcze pozwoli, zeby do siostry polecial. Chore.

NIE WIERZE.... porozmawiaj z nią. jak ona tak moze???? to jest siostra???? powiedz ze jezeli sie nie odczepi od niego to waszekontakty ulegna zmianie i tyle. tu potrzebna jest TERapia wstrzasowa... najlepiej gdyby dzialala na obojga... a chlopak tak sie zachowuje?? zerwij z nim i wyjdzie szydło z worka czy bedzie dalej do niej pisac lub dzwonic, jezeli tak to nie byl ciebie wart... WSPOLCZUJE...

JEZELI na twoich oczach juz tak sie zachowuje, w twoim domu to co by bylo po slubie????? DZIEWCZYNO!!!!! DZIALAJ!!!! I TO JAK NAJSZYBCIEJ.nie siedz z zalozonymi rekoma... porozmawiaj z chlopakiem jak przyjededzie, po chwili zawolaj siostre do pokoju (nibyu chcesz cos jej pokazac, bo inaczej moze cos podejrzewac) i zapytaj ich obojga- prosto z mostu, czy was cos laczy? i po sprawie. jezeli beda cos krecic to znaczy ze tak jest i wywal dupka z domu na zbity pysk.... taki chłopak nie powinien miec wogole dziewczyny... a sostra rodzona? jak ona moze sie tak zachopwywac? jezeli ona ma chlopaka zachowuj sie tak samo do jej chlopaka ciekawe jak wtedy sie poczuje, a jezeli chlopaaka nie ma to z osoba lub z rzecza na ktorej jej zalezy....

W naturze widać, że sabsze oseski rodzeństwo odpycha od cycka. Nie ma nic takiego jak solidarność wśród rodzeństwa - widać to chociażby po walkach o spadki. Nie widze więc tutaj nic nagannego. ­ A, że facet flirtuje z siostrą? Czy on jest do czegoś zobowiązany względem swojej obecnej kobiety? Niczym! (bo jak każdy wie baba zawsze faceta opuści jak ten ma kłopoty). Tak więc: niech wygra lepsza :D

Gość pod słońcem toskanii
On nie jest dla żadnej z Was.

nie uwierzycie na czym go przyłapałam....masturbował się w pokoju ze słuchawkami na uszach....i rozmawiał przez skype z moja siostra jestem załamana!!!!!!!!!!!! :[[[ jak to mógł zrobic :(