grzenia87 0 Napisano Październik 11, 2012 Witam:) Zastanawiam sie nad założeniem wkładki domacicznej hormonalnej (miedziana odpada)Słyszałam że podobno okres moze zaniknąć całkowicie...i tu mam wątpliwości....czy to aby na pewno zdrowe??? Moja gin twierdzi że tak ale mimo to mam wątpliwości... I jeszcze czy jest zwiększone ryzyko ciąży pozamacicznej? I jeśli jednak bym wpadła to pytałam gina a ona powiedziała ze przy porodzie wkładka sama wyjdzie ale dla mnie to hardcore, nie uszkodzi płodu? te hormony nie będą szkodzić? Tego własnie zapomniałam dopytać:) Miał ktoś? Poleca? Brałam tabsy przed ciążą a ta wkładka jednak nie niszczyła by wątroby tak jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzenia87 0 Napisano Październik 11, 2012 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzenia87 0 Napisano Październik 11, 2012 Nikt nie miał, nie wie, nie pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renia76 Napisano Październik 13, 2012 Czesc ! Ja mam zalozona juz druga wkladek hormonalna . Pierwsza mialam ponad 4 lata a druga mam od lutego tego roku . To prawda ,z e okres zanika ale sa drobne plamienia . Poza tym jest to bardzo dobry srodek antykoncepcyjny . Jak cos to sie polecam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roladinia Napisano Październik 14, 2012 używam miedzianych od 20 lat bardzo sobie chwalę ,przez ten czas nie zaszłam w ciążę , okres jak w zegarku , cytologia perfekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach