Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia k...\

Zabawka dla 1.5 rocznego dziecka

Polecane posty

Gość klaudia k...\

Witam za 2 tygodnie jadę z wizytą do mojej chrześniaczki ( ma 1.5 roku) i zastanawiam sieęnad kupnem prezentu, ( ma to być tez odrazu prezent gwiazdkowy bo w tym roku juz nie będziemy się widzieć) na prezent chcę przeznaczyć max 150 zł znalazłam coś takiego na allegro http://allegro.pl/fisher-price-krokodyl-i-wesole-klocki-t4336-i2676647498.html myślicie , że to odpowiedni prezent dla dziecka, a czym bawią się wasze dzieci i co proponujecie?

Gość teodorcia
Nie znam tej zabawki,ale tak na pierwszy rzut oka to mojej corce nie przypadloby to do gustu. Ona ma teraz raczej faze na zajecia ruchowe,wiec moze hustawka,hulajnoga,cos w tym guscie

Gość zonaKraka
Mojego synka też nie bawią takie zabawki, za dużo kolorów... tylko te kubeczki byłyby fajne do kąpieli, uwielbia wodę przelewać, łapać... U nas (ma 19 mcy) hity to mop z miotłą i wiaderkiem, gitara, flet (ale flet tylko u babci, mam granice cierpliwości ;) ), i o dziwo wyciągnął teraz klasycznego misia z szafy i się nim bawi :) Konik- bujak, nie taki z drewanymi biegunami tylko taki plastikowy, drewniane "pchajki" na kijku, zabawki do kąpieli... Jakby dostał takiego krokodyla to zabawka szybko poszłaby w kąt i szkoda kasy. A Fisher Price jest wprawdzie nie do zdarcia mechanicznie, bo robił z tymi zabawkami już wszystko, ale w dwóch zabawkach (fakt, był drugim użytkownikiem) zepsuł pozytywkę.

NIE NIE NIE!! zadnych takich zabawek, dziecko pobawi sie 10 min i szceli w kąt! kup lalke z wózkiem, albo zestaw zwierzatek, albo jakis rowerek, jeżdik, autko...

moj ma tego krokodyla juz od roku i bardzo go lubi nie ma dnia zeby sie nim nie bawił uklada te klocki wozi go , przewozi nim rozne rzeczy , ale on jest dzieckiem co sie bawi wszystkim co ma ;) dla dziewczynki bym pomyslała nad wozeczkiem dla lalki , najlepiej zapytaj mamy dziewczynki czym sie mala interesuje i czy moze ma jakies propozycje zabawkowe

Gość Monika Grzeszczak
Warto, żebyś sprawdziła tutaj, http://www.remi.biz/produkt,chodzik-z-klockami---dostepny-na-poczatku-marca-2013-r.,113,16,,.html . Moje rady nie pomogą Ci wybrać ale masz jakieś alternatywy do tego ;) Życzę powodzenia i pozdrawiam