Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybacosnietak

mam wrażenie, że nie nadążam za dzisiejszym światem.

Polecane posty

Gość chybacosnietak

może głupi temat, może głupie rozmyślanie. czasem czuję się jak z kosmosu. bo kocham, jestem wierna jedynemu mojemu mężczyźnie, któremu oddałam wszystko, duszę, serce, ciało. bo jestem wrażliwa na ludzką krzywdę. bo nie walczę i rywalizuje w pracy czy na studiach. bo wierze w Boga. bo nie pale, nie pije alkoholu w dużych ilościach, nie ćpam. bo przejmuję się tym, z czym przychodzą przyjaciele. bo jest wiele innych powodów. chyba urodziłam się w nie tych czasach co potrzeba, czasem ciężko jest zrozumieć innych, sytuacje, postawy. dziwne, a może to ja jestem dziwna...

Gość ,mnbvcfghjkl;'
a to wszystko do czasu pycha burzy wszystko

Gość goyogoyoku
tez tak mma - pod pewnymi wzgledami - jestem molem ksiazkowym nie czytam plotkarkich pism i nie rozumiem jak mozna miec za idola kogos tak pustego jak kim kardashian czy paris hilton -a u nas panie g. od lodow co nic soba nie reprezentuja- nie opalam sie , nie tipsuje , nie nosz e bizuterii, wysokich obcasów - coz nie lubie kobiet ktore to robia i dlatego jestem samotnica- moda sie nie interesuje

Gość takia jedna z kraju
ja si epodpisuje. tez taki emam wrazenie czasem. do tego dodam iz nie rozpoczynam zwiazku od seksu jak wiekszosc to robi i nie jestem zwolenniczka przygododnego seksu z nieznajomym ....I Hate!

Gość qwzxczxyt
nie czarujmy się- jak byście były takie uduchowione jak wam sie wydaje, to nie siedziałybyście na tym forum. poza tym jak czytam takie wywody, to przypomina mi się ostatnia scena z filmu adwokat diabła i Al Pacino mówiący "pycha, to mój ulubiony grzech". no i mam ochotę wyrzygać się tęczą:)

Gość goyogoyoku
ale ja nie chodz e do kina , nie ogladam tivi w ogole

Gość goyogoyoku
w internecie też nie siedzę, a na forach to już w ogóle

Gość goyogoyokuuu
zdechnij podszywie - net to moje okno n a siwat jedyne

Gość wyjątek
Autorko :) nie jesteś wcale taka wyjątkowa ja znam wiele takich osób jak Ty ale one nie obnoszą się po byle jakich forach żyją sobie, po prostu

Gość kighk
ale net tivi komp ksiazki to jedyny przyjaciele co nie zdradzaja -ludzie to skurwiele

Gość wyjątek
no dobra, dobra ale z TV, książką i kompem nie pogadasz:-P