Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszaque

.... pytanie pomocnicze dot. "pieczeni rzymskiej" ....

Polecane posty

Gość pluszaque

rozgladalam sie w przepisach, ale mam takie pytanie do was, mile urzytkowniczki kafeterii :) czy ktoras z was robi moze pieczen rzymska, albo cos o podobnym charakterzze, ale bez uzycia bulki namoczonej w mleku, albo bukli tartej? czy jednak bulkowy dodatek to jest koniecznosc? z gory dziekuje za odpowiedzi i podpowiedzi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość em.angeIP
urzytkowniczki, ja pierdole

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość areyoufromromania
ja robię bez bułki i jest ok

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pluszaque
aha, dzieki. a mozesz napisac z jakiego miesa robisz i jakie inne skladniki dodajesz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pluszaque
em.angeIP , brawo za spostrzegawczosc :) ale musi ci sie nudzic, ze sledzisz watek po watku tylko po to, zeby wykrywac bledy i popisywac sie brakiem kultury osobistej .... mam nadzieje, ze ten smutny los nie jest twoim udzialem na codzien, tylko tak dzis przy zlym humorze cie naszlo ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pluszaque
no wlasnie tez czasem dodaje otreby jak robie kotlety mielone, dzieki za podpowiedz :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×