Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez bez zzzzzz

do szalu mnie doprowadza

Polecane posty

Gość bez bez zzzzzz

do szalu mnie doprowadza to ze ludzie mowia ze najwiecej pradu ciagnie czajnik elektryczny ludzie logiki jak moze czajnik elektryczny ciagnac najwiecej pradu? wyjasnie skad u mnie to zdenerwowanie gdyz (czajnik elektryczny o mocy 2000w 1 l wody gotuje sie 2 minuty z sekundami na 1 khw wode nalezy gotowac 30 min w mojej taryfie g 11 z pge wynosi to 0,6zł wiec za 60 gr trzeba zagotowac ok 15 litrow wody a przykladowo komputer stacjoonarny moc 300 w mowia ze nie ciagnie wiec wyglada to tak na 1 khw komputer musi chodzic 4 godziny i jak ktos ma od rana do wieczora wlaczony komp bo twierdzi ze nie ciagnie prawie wogole pradu i wysokie rachunki za prad zwalaja na czajnik elektryczny to sa w grubym bledzie bo co z tego ze czajnik ciagnie duzo pradu jezeli dziala on przez 2 min a jak cos ciagnie mniej a dziala caly dzien to niestety naciagnie dosc duzo pradu a czajnik nie i mowie ze wyokie rachunki nie sa wina czajnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fajne ;)))
tłumaczą to sobie tak jak np. to że ciasto nie wyszło bo prąd był zły :D

Gość oj dokladnie tak
popieram

Gość tak, to straszne ...
a co tak naprawde bardziej sie oplacać. gotować wode w czajniku elektrycznym czy na gazie?

Gość oj dokladnie tak
no gdzie na gazie sie wode oplaca gotowac jak 15 litrow sie zagotuje tutaj za 60 gr a na gazie napewno drozej bedzie bo sie z godzine bedzie gotowac

ale nie mowie o 15 litrach, robie sobie tylko dwie kawy i ewentualnie herbatę wieczorem :D

Gość oj dokladnie tak
ale jestes pusta to jak zrobisz sobie 2 kawy na dzien zagotujesz ok 1 l wody czyli 2 minuty z sekudami jezeli na 15l jest to koszt 60 gr to na l jestt to koszt 4 groszy czy na gazie taniej wątpie i szybciej tez nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sam jestes pusty/a kreciku :)