Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej o co chodzi z tymi botkami?

o co chodzi z tymi botkami?pomocy

Polecane posty

Ej o co chodzi z tymi botkami?pomocy Wytłumaczcie mi proszę o co chodzi.To chyba są botki.Takie buty,które fajnie leżą na nodze,na obcasie,ale przy kostce są szerokie. Do czego je można nosić? Czy w spódniczce w nich nie wygląda się głupio? A do spodni też pasują? Niby fajne są,ale nie mam pojęcia do czego je nosić. pomocy

podnoszę

pliska odpowiedzcie

Gość niby
Zacznę od tego co to są botki. Botkami obecnie nazywamy buty które kończą się w okolicach kostki (pod nią, w kotce, nad kostką). Nazywane są tak także krótkie kozaki (te do połowy łydki). Fason który opisujesz to botki na obcasie z szeroką cholewką. Mogą wyglądać równie dobrze w połączeniu z spódnica jak i z spodniami. najczęściej kobiety łączą je z wąskimi spodniami gdyż tak najprościej uzyskać fajny wygląd nie zaburzając proporcji. Jeśli szukasz inspiracji proponuje przeglądnąć blogi modowe.

Botki z szerokimi cholewkami dobrze wyglądają również do spódnicy, pod warunkiem, że ma się zgrabne, nie "kołkowate" nogi.

Gość dfgfhhgjh
ja nosze do rurek

Gość bryska
dokladnie, z rurkami botki prezentują sie najlepiej :) ja też tak nosze :) noga wtedy wyglada zgrabnie i daje fajny efekt. Zawsze na jesien zaopatruje sie w nowa pare, w tym sezonie kupilam butki polskiej marki Conhpol i sa rewelacyjne!http://conhpol.pl/sklep/produkt/t-03640