Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwewqet

Jak odnaleźć ojca?

Polecane posty

Gość qwewqet

Nigdy nie znałam swojego ojca , mam 21 lat. Wiem jak się nazywa i gdzie mieszkał 20 lat temu. Pracuję ale chciałabym iść na studia i podać go o alimenty.warto?

Gość SamaJa2
Jak pracujesz to raczej nie dostaniesz alimentów

Gość qwewqet
nawet jak zacznę studia zaocznie? Nie mieszkam z mamą , muszę się sama utrzymywać.

Gość SamaJa2
Jak będziesz studiowała zaocznie to tym bardziej nie dostaniesz. Sama się utrzymujesz - nie dostaniesz alimentów. Musiałabyś być bezrobotną studentką dzienną.

Gość ageentka
czesc pozdrawiam cie serdecznie , nowiec moge ci pomoc aby go odnalezc zajmuje sie juz od pewnego czasu w pomaganiu wszystkim ktorzy szukaja osob zaginionych napisz gdzie on mieszka i jak sie nazywa masz moze jego zdjecie a moze wiesz gdzie on pracuje

Gość lolololoka
no niestety ale studia niestacjonarne i praca zmniejszają Twoje szanse na alimenty do zera... Sąd przy pozwach od dorosłych dzieci bierze pod uwagę faktyczną możliwość utrzymania się, więc nawet jakbyś zaczęła studia zaoczne i rzuciła pracę to raczej nic nie dostaniesz, bo teoretycznie masz możliwość pracy.

Gość ageentka
jesli chodzi o alimety to zalezy ile zarabiasz a ojca jest warto poznac nie wiadomo jaki z niego czlowiek czasami bywa i tak ze obejdzie sie bez alimentow jezeli to czlowiek godny to napewno jest szansa ze ci pomoze i bedzie potrzymywal twoja decyzje o studiach

Gość qwewqet
Wiem tylko jak się nazywa i gdzie mieszkał około20 lat temu. i ile ma mniej więcej lat. Nic więcej.Zostawił moją mamę jak byłam malutka a ona nie szukała z nim kontaktu ani nie podała go nigdy o alimenty.

Gość ageentka
ale napoczatek musisz zebrac informacje o nich ktore pomaga ci w dalszych decyzjach i tu wlasnie moge ci pomoc dyskretnie .

Gość qwewqet
chciałabym zacząć studia ale nie mam kurczę za co... za najniższą krajową nie idzie się utrzymać i opłacać studiów;( Boję się z drugiej strony,że to jest jakiś dziad pijak itp i to on będzie mnie sądził o kasę.

Gość qwewqet
ageentka, ja bym się chciała najpierw coś o nim dowiedzieć, czy pracuje, czy ma rodzinę itp. Nie wpieprzac mu się od razu w życie.

Gość SamaJa2
Mając pracę nie masz szans na alimenty. Poczytaj forum prawne.

Gość ageentka
posluchaj ! podaj mi wszystkie informacje jakie tylko masz postaram sie zebrac to co bede mogla mam wielu informantow krorzy wszysko znajda jesli masz naprawde interesy to mozemy sie wymienic e.mailem ja bede szczera nie robje tego za darmo i na poczatku nie pobieram oplat mozemy sie umowic ile mozesz zaplacic i jesli sie dogadamy pomoge ci jestem osoba dyskretna i bardzo zawodna w swojej pracy,

Gość qwewqet
A może dobrze mu się wiedzie i sam by mi dał na studia?:D

Gość ageentka
no i masz racje tu nie chodzi o to aby komus przeszkadzac bo nie wiesz z kim masz do czynienia rozumiesz chodzi o interesujace informacje ktore ci pomoga na przyszlosc

Gość lolololoka
jak zostawił was 20 lat temu to trochę dziwne, że od razu nie załatwili sprawy alimentów z Twoją mamą... ale ok, nie oceniam... ale jakby nie wyszło z alimentami, to może rozważałaś kredyt studencki? albo wyjazd na rok za granicę i zarobienie na szkołę? Bo na alimenty masz chyba małe szanse...

Gość ageentka
no wlasnie wierz mi mialam wielu klientow ktorzy z roznych powodow szukali ludzi jednym sie udalo ainnym nie bo trzeba realnie na ta sprawe patrzec napiewr trzeba sie dowiedziec z kim sie mam do czynienia i czy warto co kolwiek albo na co kolwiek liczyc.

Gość qwewqet
ageentka, możesz mi podac swojego meila to jak coś napisze, ale narazie kombinuje na własną ręke, napisałam na nk do paru osób z jego miejscowości może ktoś mi odpowie.

Gość ageentka
tak jak mowilam jesli czlowiek jest ok to i moze sie rozwiazac nie jeden problem a kto wie moze po tylu latach odnajdziesz tate w nim nie mozna z gory zakladac ze to zly czlowiekmoze on nawet nie wie ze ty egzystujesz ,,, i nie wiadomo jak zareaguje na to ze ma corke albo syna...

Gość ageentka
ok. pomagam nie tylko w tych sprawach zajmuje sie tesz pomaganiem ludziom ktorzy szukaja pracy praktyki i w innych sytuacjach zyciowych moj email mam obawy co do podania mojego emailu naoisz ty ja odpowiem przyzekam

Gość c rauai a
qwewqet - a on wie że ty istniejesz ?

Gość gość
Hej mam 23lata. Ja takze poszukuje ojca. zniknol z mojego zycia kiedy mialam 8lat. jest to przykre bo bardzo mi go brakuje. moja mam zmarla dwa tygodnie po mojej 18-stce.znam imie nazwisko date urodzenia i mam pesel. nic wiecej nikt nie wie albo nie chce mi powiedziec gdzie on jest.