Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studencik85673

Duży brzuch - nadęcie

Polecane posty

Gość Studencik85673

Witam. Jestem studentem i mam takowy dylemat. OD pewnego czasu zauważyłem że troche sie spasłem i mi brzuch odstaje xD No ale w dość nietypowy sposób. Troche sie zaniedbałem przez ostatni rok i mi sie co prawda zrobiła oponeczka (której jestem świadomy i biore odpowiedzialnosc za nią :) ), ale ciagle mam bardzo nadety brzych (duży). Kwestia tłuszczu raczej odpada, bo zarys kaloryfera jeszcze mi nie znikł z górnych partii mięśni i spokojnie moge stwierdzic ze sa dość jędrne jeszcze :) Tylko w dolnej czesci mała oponka. Wyczytałem że duży brzuch może byc spowodowany wzdęciami. A to też bedzie pisiadać jakies uzasadnienie bo ciiagle męcza mnie odgłosy z moich burzliwych jelit :) A wiec moim pytaniem jest czy ktos juz z was tak miał? Szczegolnie do meskiej czesci to kieruje.

Gość kokojoi
może masz krzywą postawę i tak to wygląda,albo kamienie w woreczku albo problemy z żołądkiem dużo może być powodów ,idz do lekarza

Gość Studencik85673
w dzisiejszych czasach to ze wszytkim do lekarza. Nie chodze do lekarzy. Chyba ze jestem chory. I to jest moja złota zasada. Zasada niezłomna i dorosłego człowieka który decyduje o sobie :) No ale dzieks za rade, jakies inne? czytałem ze wzdecia powoduja takie wyparcie przucha. No i w sumie to wiele czynników które powoduja wzdecia, moge przypisac pod swoja osobę. ... No ale dalej pytanie kieruje, do kogos z podobnymi przypadłościami- zwykłymi wzdeciami

Gość kokojoi
masz rację ale myślałam że to ci bardzo przeszkadza i nie wiesz co to,ale jak to wzdęcia to jest sporo leków na to i zmień dietę:)

Gość za duzo cebuli
żresz panie

wzdecia to nagromadzenie sie gazow w jelitach.. watroba sobie nie radzi np.. ja tak mam czasem. po smazonym,po zbyt goracym lub zbyt zimnym... rada by napic sie gazowanego a czasem herbaty mietowej.

Gość The statue of liberty.....
Chlej wincyj to sie zesrosz w kuńcu i bydziesz mieć

Gość Dr House and Boogie
Musisz się wziąć do solidnej roboty na wszystkich frontach!!!!! Twój rectus abdonis zaczął powoli obrastać tajemniczą galaretą niewiadomego pochodzenia i podjęcie jedynie słusznie szaleńczego wysiłku może doprowadzić do oddalenia zagrożenia jakim jest kompleksowe zapasienie organizmu:classic_cool: