Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y7uo88yuop9uo

Boże co za bestialstwo :(:( NIENAWIDZĘ LUDZI !!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość 12387
" haha kobiety są w ciazy wegankami i wegetariankami na cąłym świecie i dzieci nie rodza sie gorsze z tego powodu - poznałam całe rodzine część osób od urodzenia" tak chciałabym to widziec jak te dzieci są zdrowe, pewnie czasem podpierdalały jakies mieso i sie nie przyznają ze czasem "zgrzeszyły" nie naprawde trzeba byc mocno nie w te strone zeby w to wierzyc :D a kobieta ciezarna zawsze bedzie słuchac organizmu, ma wiekszą ochote na urozmaicone jedzenie, wiec nie pleć ze ktoras z nich dała rade 9 miesiecy powstrzymac sie od tak potrzebnego produktu i urodziła zdrowe dziecko, sama z siebie chyba kpisz...

Gość 12387
the element to prosze zacznij, bo pewnie nalezysz do tych co gadają ile sił w jezyku a robic nie ma komu!

Ja już zacząłem 20 lat temu kiedy przyłączyłem się do akcji w szkole podstawowej, w liceum uczestniczyłem w masie demonstracji a dzisiaj też jak są akcje to w miarę wolnego czasu jeżdżę i popieram.

Gość 12387
shopacholiczkaaa - tylko potem widac w pewnym wieku kto sie ograniczał a kto zjadał wszystko...

Gość shopacholiczkaaa
wiem bo znam osobiście 2 matki (weganke i wege) dla których ich styl zycia ma podejście nie tylko jedzeniowe ale i etyczne (nie kupują skór, testowanych kosmetyków z doadtkami zwierzeczymi itp ) - a ciąze prowadziły w ten sposób za zgodą lekarza tylko weganka musiała łykać jakieś witaiminy już więcej nie dyskutuję bo nawet lekarze są przychylmni dietom bezmięsnym (powtarzam wege nie jestem i raczej nie bede) ale pierwsza lepsza kafeterianka wie lepiej :)

Ale przynajmniej robię i nigdy nie przestanę, nawet jak będę starym dziadkiem o ile dożyję takiego wieku to będę uczestniczył w takich akcjach choćby dla samego tego żeby tam być i pokazać że jesteśmy przeciw i przeciwstawić się takim bestialstwom. 10 lat temu byłem na takiej akcji w Niemczech, do tego lokalne media nagłośniły tam sprawę ( chodziło o obdzieranie królików żywcem w specjalnych do tego maszynach ) Udało się, manifestacje poskutkowały, fabrykę zamknęli.

Gość shopacholiczkaaa
12387 haha bo ja ci wierze żeś ty na oko wegana widziała czy wegetarianina :D twoja wiedzą się opiera na jakichś starych zabobonach że oni jedzą sałatę, mają zawroty głowy z głodu i nie mają siły do pracy i nauki :D poznałam widziałam skoro tak chcą żyć chcą i im to dobrze wychodzi to super dla nich i jak ktoś sobie chce to niech będzie a i tak wszyscy umrzemy a choroby nie zależą tylko od tego co jemy

Gość shopacholiczkaaa
co do filmiku to nie jestem w stanie ogladać takich rzeczy i nie obejrzę, a zwierzętom pomagam oddajac 1% podatku na schronisko, czasami zawiozę coś do schroniska, dokarmiam ptaki

Gość do The Element of One
zgol ta brode ;]

Gość jedzenie mięsa jest od dawna
nie na czasie :P ale co prostaki z kafe mogą o tym wiedzieć :D jak tu nawet nie wiedzą co to jest '' raw '' czy kobita victoria butenko

Gość 12387
wiem na czym polega weganizm... lata interesowałam sie zdrowiem i anatomią, ale nikt nawet durny lekarz (jak widac kazdy jest inny, jeden Ci powie ze jestes zdrowa a drugi ze masz raka) nie wmówi mi ze płód zrowo sie rozwinie jak ciezarna zrezygnuje z miesa, i jak pisałam wczesniej te kobiety musiały i tak jesc bo w takim okresie ochote jest silniejsza niz popierdolone widzimisie, a jesli chodzi o lekarzy to ja juz mam swoje zdanie na ich temat, Ty wiesz nie wiele dlatego kazdy z nich jest dla Ciebie bogiem, nie wiem dlaczego tak mówia ale nie kazdy lekarz by sie na to zgodził, juz słyszałam od znajomej jak ginekolog jej wciskał kit ze tabletki anty są tak zajebiste ze samo zdrowie, gdyby on mi to powiedział to chyba bym smiechem zabiła, wiec nie byłabym pewna czy ufac wszystkim lekarzom

Gość 12387
tak na koniec przypomniało mi sie ze matka mojej kolezanki jak była z nią w ciązy tez była weganką ale czasami brała ją ochota na mieso, ale lata była weganką no i nadal jest, mieso jadła rzadko kiedy miała ochote bedac wciązy, teraz moja kolezanka cierpi na ciezkie wrodzone schorzenie kosci i lekarz jej powiedział ze sama jej tę chorobę sprzedała i powiedział ze weganizm jest zdrowy dla ludzi dorosłych a nie dla organizmu rozwijącego sie 🖐️

Gość padłem:D:D:D
" żywcem do beczek a później żywcem uśmiercać " A jak uśmiercać jak nie żywcem? Martwe chcesz uśmiercać:D?

Gość shopacholiczkaaa
12387 jak nie brała witamin to tak sie stalo - kazdy szanujacy nauke weganin wie, że trzeba brać kilka witamin - domyslam sie ze tu chodzilo o witamine d :)