Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge jz.k

Spaliście kiedyś na ulicy? Bo ja tak...:/

Polecane posty

Gość nie moge jz.k

zdarzylo mi sie spedzic noc na przystjnku na szczescie bylo lato, kilka razy w piwnicy

Gość nie moge jz.k
dziś spałam na dworcu i nikt sie nie zainteresowal tym co robi młoda dziewczyna leząca na ławce

Gość normalna kobitka
no właśnie, dla czego? bo chyba nie jest z toba najgorzej skoro z neta korzystasz

Gość nie moge jz.k
troche to i to...w domu mam nieciekawą sytuacje i czesto musze stamtąd uciekac albo mnie wyganiają za drzwi :( i tak sie błąkam cala noc po miescie, galeriach, parkach teraz jest zimno i to jest najgorsze. Czasami pojde do kolezanki z uczelni ale nie moge sie wpraszac non stop. Nikt nie wie jaką mam sytuacje w domu :O no a internet w telefonie. Czuje sie troche jak bezdomna :/

Gość normalna kobitka
a co sie dzieje w domu jesli moge spytać? że az cię wyganiaja za drzwi.

Powinnaś poszukać miejsca w akademiku , porozmawiaj z "władzami' uczelni, przedstaw sytuację . Zawsze jakiś kąt znajdziesz .

Gość normalna kobitka
a jesli nie da rady w akademiku to przynajmniej tymczasowo idz do ośrodka dla bezdomnych. no chyba ze pijesz albo cpasz. takie są tam warunki.

Gość nie moge jz.k
moj ojciec jest alkoholikiem gdy wraca pijany znow jest awantura krzyki ,matka zrzuca wine na mnie i siostre ze to moja wina, ze po co jej bylo malzenstwo, rodzienie dzieci ze moglaby teraz zyc sobie spokojnie sama a nie z długami i menelem w domu :O kiedys mi powiedziala ze mogła mnie nie rodzić. Uciekłam z placzem z domu na 4dni. Potem znow jest normalnie zwyczajna rodzina az do kolejnej awantury. Zdarzylo sie ze wystawili mi plecak za drzwi

matka zrzuca wine na mnie i siostre ze to moja wina, ze po co jej bylo malzenstwo, rodzienie dzieci ze moglaby teraz zyc sobie spokojnie sama a nie z długami i menelem w domu kiedys mi powiedziala ze mogła mnie nie rodzić. I Jesteś osobą dorosłą więc oznajmij matce że nie życzysz sobie takich tekstów i za swoje decyzje ona sama ponosi odpowiedzialność nie ty. A tak zapytam,gdzie w tym wszystkim rola twojego ojca? Do niego nie ma żadnych pretensji?

Gość adadamawj
zony alkoholikow i damskich bokserow widzą wady w innych ale nie kochanym misiu pysiu :O a nawet jesli to sie boją

Gość ja spałem kiedyś
na lotnisku - w Liverpoolu Samolot miałem rano, a tak się stało, że dzień wczesniej musiałem się wynieść czytaj zwiać z kwatery bo trafiłem na totalnych zjebów. Swoją drogą było nawet fajnie i całkiem dużo ludzi tak tam nocowało - też Polaków ;) Ludzie się porozwalali po ławkach, podłogach, nawet ciepło było (na dworze już mróz) a ochrona łaziła i pilnowała ;) więc nawet spoko i się przespałem, przedrzemałem bez obaw

Gość eeeeeeeydss
co innego na lotnisku gdzie jest cieplo a co innego w KRZAKACH, albo w lesie w zaroslach albo po prostu pod mostem :O mi sie to zdarzylo raz...pojechalam do rodziny, pomylily mi sie dni i przyjechalam dzien wczesniej a ich jeszcze nie było... Nie mialam duzo kasy wiec na hotel nie starczyło, nikogo tam nie znałam, do ich sasiadow tez nie poszlam, wstydzilam sie i by pewnie mnie nie wpuscili w koncu obca dziewczyna :D Połaziłam po galerii, po miescie a noc spędzilam koło torów, wyjelam z torby dwie bluzy i na tym sie polozylam :O dobrze ze to byla wiosna i na dworze juz cieplo, nie wiem jakbym miala spac w takie zimno jak teraz jest albo zimą :O zycie bezdomnych jest jednak straszne, nie wiem jak oni sobie daja rade

Gość on_28wwwaa
ja kiedys spałem na działce pod starym wagonem kolejowym.Było wtedy bardzo zimno.Przykryłem się taką folią co sie na nią liście zgarnia.Starzy mnie wyrzucili z domu bo im nie pasowało to ze mam normalnych kolegow a nie tylko prymusów. Potem musialem sie włamać do altanki i spedzilem tam kilka dni.Potem rodzice wyprosili mnie zebym wrocil.

Gość NBBBXXx
A myslałam, ze tylko ja jestem nienormalna :) 2 lata temu po maturze nie dostałam się na studia, z wlasnej glupoty oszukiwalam rodziców :( wiec z radoscią wzielam walizke i wyjechalam niby do akademika. Tez mam za soba włamanie, ale do opuszczonego budynku spoldzielni mieszkaniowej, tam była rodzielnia rur ciepłowniczych wiec było bardzo cieplo ale niestety goły beton brudno i ciemno. Spedzilam tam 5 dni dopoki kolezanka mnie przygarnęla z innego miasta a potem dostałam sie na inną uczelnie, rodzicom powiedzialam ze sie przenioslam. Innym razem poznałam faceta, bylam przy okazji w jego miescie, ale nic z tego nie wyszło, nie przypadlam mu do gustu, wracam na dworzec a nie mam portfela, zgubilam... Dzwonilam do niego ale mial to w dupie, powiedzial ze jest w pracy i zebym jechala na gape, no spoko poszlam na dworzec a najblizszy pociag dopiero rano wiec spalam z bezdomnymi na ławce :O

Gość NBBBXXx
Lomu - to przystanek PKS ? :D fajne miejsce ale pewnie zimno, wieje no i Ty masz spiwor a nie folie albo kartony: D

Folia to bardzo dobry izolator, trzeba było nachuchać pod nią - nie przepuszcza powietrza i po kilku minutach masz tak gorąco, że się odkrywasz.

Gość lal alal girl
jw. folia to plastik, nie przepuszcza powietrza wiec masz cieplo :)

Gość NBBBXXx
Lomu - byles chyba w moich rodzinnych stronach ;) widze na 3 fotce mape z zaznaczoną droga do puszczy kozienickiej ;)