Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bije z myslami...

Sex na 2 randce z bylym mezem???!

Polecane posty

Gość bije z myslami...

Zupelnie nie wiem co zrobic. Jestem przeszczesliwa, bo znowu zycie nabiera barw. Dzisiaj mam randke z moim bylym -mezem. Obawiam sie, ze niewytrzymam dlugo.. i bedziemy sie bzykac. Jednak tym razem.. chcialabym aby nasze relacje nie umacanialy sie poprzez sex. Niestety mam pewnosc ze nie damy rady wytrzymac. BIje sie z myslami... woz czy przewoz... czy jeszcze troche..wytrzymac?? W koncu chodzi o gonienie kroliczka.. prawda?? Tylko z drugiej strony to w koncu MOJ byly, znamy sie od poszewki..

Gość po co chcesz wracac do
tego co bylo? idz do przodu// skoro jest byly, znaczy ze wam nie wyszlo, przypomnij se czemu jest byly i przestan sie z nim spotykac..dziwna jestes...nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki

Gość glupia.stara.babo
toz to twoj byly maz jakiego ty kroliczka chcesz gonic? raz za niego za maz wyszlas, zgotowal ci pieklo i odeszlas a ty znowu sie pchac w chora i toksyczna znajomosc? to po co sie bylo rozwodzic? jesoooo, 90% kobiet na tym portalu nie dosc, ze otyle, to i glupie jeszcze :(

Gość bije z myslami...
Haaaaaaaaaaaaaaalo halo, ktos zabardzo sie rozwodzi na temat o ktorym nie mam pojecia :D Moze zapytam Was, co u mnie slychac??? Ahhh!! Te Wasze bajki wyssane z palca :) Uznam ze niewidze postow ktorych nie chce widziec !!!!!!!!!!!

Gość po co chcesz wracac do
heh/? ja cie autorko nie rozumiem z tym ostatnim twym postem............ rob jak tam chcesz ale zastanow sie dwa razy

Gość bije z myslami...
Skoro nie rozumiesz, to postaram sie Tobie wytlumaczyc!!! Otoz napisalas/ex nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki- ale blednie interpretujesz.. Chodzi w tym przyslowiu o to ze rzeka ciagle plynie, nie stoi w miejscu (jak woda w wiaderku;P)) a wiec jak wejdziesz drugi raz- to juz moze byc calkiem inaczej, bo tamta po pierwszym razie przeplynela... Juz, wszystko jasne?? Zreszta ja tu o bzykanku :P Sorry.

Gość niedamsieurobic.
Tylko nie pisz potem ze eks zrobil ci dzieciaka i nagle zniknal a ty nie masz sie gdzie podziac

Gość bije z myslami...
Nie przejmuj sie!! I nie klopotaj!!

Gość UYTR
JA B YM CHWILE GO POTRZYMALA..... NIECH BEDZIE JAK DAWNIEJ...NA PIERWSZEJ,PIATEJ RANDCE;)

Gość UYTR
Z CZYJEJ WINY SIE ROZSTALISCIE?TWOJEJ CZY JEGO? U MNIE TEZ BYL CZAS,ZE ROZMAWIALISMY JUZ O ROZSTANIU... TO TRWALO Z 2 LATA...KTOREGOS DNIA WYJECHAL NA TYDZIEN... POPISALISMY DO SIEBIE SMSY,PRZEMYSLELISMY PEWNE SPRAWY... I TAKI GLUPI WYJAZD WYSTARCZYL ZEBY ZNOWU BYLO OK... WIEC JA JESTEM ZA WCHODZENIEM DO TEJ SAMEJ RZEKI... Z KIM MU BEDZIE TAK ŻLE JAK NIE ZE MNĄ?;)

Gość pani domu
ja bym weszła do rzeki !!!! nie czytaj komentarzy złych zołz , jak jest tak jak piszesz to trochę bym go jeszcze rozpaliła , apotem niech się dzieje ...............🌻

Gość l,ikhybgrfcdws
a potem to bedzie plakac, ze dala dupy bylemu męzowi a on ją olał hahahaha :D

Gość porucha i jebnie
a głupia się cieszy:p

Gość odgłosy lata
ja tez bym weszla drugi raz

Gość jebnie
czy to po pierwszym bzykaniu czy po 5 tym będzie płacz i zgrzyt zębów:)

Gość dltego w tym przysłowiu
nikt nie miał na myśli wody, która w niej płynie a koryto rzeki, które pozostaje względnie niezmienne, odnoszę się do tego posta "Skoro nie rozumiesz, to postaram sie Tobie wytlumaczyc!!! Otoz napisalas/ex nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki- ale blednie interpretujesz.. Chodzi w tym przyslowiu o to ze rzeka ciagle plynie, nie stoi w miejscu (jak woda w wiaderku;P)) a wiec jak wejdziesz drugi raz- to juz moze byc calkiem inaczej, bo tamta po pierwszym razie przeplynela... Juz, wszystko jasne??"

Gość gość
Osobiście mogę Ci polecić portal http://www.jestem-twoja.pl znalazłam tam dużo atrakcyjnych i ciekawych osobowości, naprawdę ten portal się świetnie rozwinął i można znaleźć konkretne osoby które wiedzą czego chcą !

Gość gość
Szukam kogoś na seks przez telefon. Na co dzień jestem normalną naturalną dziewczyną o zgrabnej budowie ciała, jeśli się nudzisz zadzwoń możemy porozmawiać o sexie lub na inne tematy. Basia ze strony http://seks-telefon24.pl/

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.