Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepaloncaa

Nie mam znajomych bo nie pale papierosow !

Polecane posty

Gość niepaloncaa

kto tez tak ma? W pracy wszyscy wychodzą zapalic poznają sie a ja siedze sama. Na uczelni jest podobnie, najfajniejsi idą jarac a nudziary zostają :(

Tylko niech ci nie wpadnie do głowy głupi pomysł jak mi. Na uczelni wszyscy chodzili do palarni więc i ja tam przesiadywałem, w końcu i sam zacząłem kopcić.

Gość przestań, ja tak sie nauczyłam
wychodziłam palić aby nie zostać odludkiem i teraz bardzo tego żałuje. Nigdy tak nie myśl to że nie palisz świadczy o tym że jesteś mądra to atut nie palić. Ja przegrałam

Gość nie przesadzaj
Co raz mniej ludzi pali. Znam sporo młodych ludzi, którzy nie palą i jakoś mają znajomych. Ja jestem niestety palaczką i moi znajomi niepalacze chętnie ze mną wychodzą na fajkę dla towarzystwa, więc może i ty sie przyłącz czasem, zwłaszcza jak ładna pogoda:).

Gość dck
a ja palę e-papierosy i już nie muszę wychodzić zapalić. nie mają nikotyny, nie truję się, a dymek mogę puścić. ideał. przy czym faktycznie tak jest, że najfajniejsi palili, a reszta to kujony i nudziarze. tak czy siak teraz jest raczej nacisk na niepalenie, ja bardzo chciałam rzucić i udało się. nigdy więcej analogowego śmierdziela.

Gość hhhhhhhhhhhg
dck - facet z plastikowym porazkiem to dopiero porazka hahahahah juz lepiej nie pal wcale albo przerzuc sie na trawke