Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsdgsd

pomóżcie

Polecane posty

Gość katsdgsd

ostatnio na mojej uczelni poznałam przez mojego kolegę chłopaka, który od razu wpadł mi w oko. Dał mi swój numer telefonu już wtedy, pisaliśmy już kilka razy, gadaliśmy na uczelni . Zaprosił mnie na spotkanie kółka przyrodniczego które prowadzi, na spotkaniu gdy coś mówił wiele razy patrzył się na mnie uśmiechał, po spotkaniu powiedział że jest impreza z naszej uczelni i żebym poszła. Niestety jest jedno ale- ma dziewczynę co wiedziałam już z facebooka wcześniej. oczywiście ona była na tej imprezie, bo też chodzi na naszą uczelnie. gdy przyszłam on mi pomachał przywitał się. niestety jednak przytulał się z tą dziewczyną kilka razy itp. Jednak później usiadł koło mnie i zaczęliśmy rozmawiać i wtedy.. przyszla jego dziewczyna, jednak on dalej ze mną rozmawiał i ona poszła. Jednak nie wiem co robić :(( znam go tylko 5dni, a już mi się spodobał, ale jest ta dziewczyna, wiem że są ze sobą od roku, sama widzę że on też się mną interesuje, ale nie mam pojęcia czy facet zostawi roczny związek na rzecz innej dziewczyny. co mam robić? dać sobie spokój czy poczekać? szczerze boję się że on jej nie zostawi już, a ja tylko będę cierpiała

Gość katsdgsd
to ma być smieszne? ja mam naprawdę problem

Gość katsdgsd
to nie ja pisałam to wyżej... dzięki właśnie to jest mądralo moim problemem :) już wiem co robić dzięki tobie