Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość never_mind

On nie chce się ze mną kochać!

Polecane posty

Gość never_mind

Witam. Zaczynam mieć dość zachowania męża. Jesteśmy młodzi, pół roku temu zawarliśmy związek małżeński.. I niby nic, a jednak coś. On nie chce się ze mną kochać. Myślałam, że powodem jest mój obecny wygląd. Otóż urodziłam mu niecałe 3 miesiące temu córcie. Zarzekał się, że to nie o to chodzi, że mu się podobam.. Ale czy zdrowy 24latek zasypia podczas gdy jego nie najbrzydsza żona dobiera się do niego?! Zazwyczaj to faceci narzekają na niechętne do życia erotycznego kobiety, ale tym razem jest na odwrót. Jeszcze jakieś 4 miesiące temu było między nami w tych sprawach wyśmienicie.. On inicjował najczęściej sytuacje łóżkowe. A teraz? Czyżbym się mu znudziła? A może jednak go obrzydzam.. ? Nie wiem.. ;/ Jest mi przykro, bo uwielbiam seks i on doskonale wie, że ta forma okazywania miłości jest dla mnie bardzo ważna..

Gość SamaJa2
Był podczas porodu na sali?

Gość malefic
Ale dlaczego nas o to pytasz a nie jego?

Witaj. Jeśli cię to pocieszy to ja mam podobny problem. Mój chłopak z którym jestem też nie ma zbytnio ochoty się ze mną kochać. Zazwyczaj jest to raz w tygodniu i więcej nic. Jak się zdarzy dzień po dniu to cud. Dodam że nie jestem ogólnie brzydka ale mam ostatnio straszne problemy z trądzikiem. On się też zarzeka że to nie powód ale tak samo czuję się odtrącona i przez to nie atrakcyjna. Dodam że mamy po 22 lata.

Gość never_mind
A mój mąż ma lat 24, ja natomiast 21.. Nie wiem.. nie wiem jak to będzie.. Chyba po prostu zainwestuję w pomoc,a on niech robi co chce. Rozmawiałam z nim wiele razy na ten temat.. Ale... ? Pomagało na krótką chwilę..

w pomoc tzn? no ogólnie do facetów trzeba trąbić i z 10 razy. Ale kochacie się jak ty chcesz czy tylko wtedy kiedy on ma na to ochotę?

Gość never_mind
Kochamy się tylko kiedy on ma na to ochotę.. czyli zdarza się rzadko. Teraz utwierdzam się w przekonaniu,że on po prostu mnie nie chce.. znudził się mną ..

Ale to nie jest mówione że Ciebie nie chce. A może po prostu jest zmęczony nową sytuacją? A przytula Cię, całuje? Ta oziębłość z jego strony jest tylko gdy w grę wchodzi seks?

Gość never_mind
O całowaniu nie ma mowy.. ;/ Przytulać, przytula ale tylko dlatego, że pewnego dnia zrobiłam mu wywody.. Że jest nieczuły, że ja się do niego tulę i próbuję okazać uczucia.. Wtedy zaczął widzieć, iż robi coś nie tak.

Gość never_mind
Przed pojawieniem dziecka były wzloty i upadki.. Zachowywał się zdecydowanie inaczej.. Ale nie można wszystkiego zwalać na fakt iż urodziło nam się maleństwo. To i tak ja większość czasu poświęcam naszej córci.. Więc nie jest nią zmęczony. Kiedy wraca z pracy najczęściej zasiada przed laptopa i gra w jakieś swoje idiotyczne gierki.. Czasem wydaje mi się, ze ma nie 24,a 15 lat ..

Wiesz no zainteresowania swoje musi mieć. A może próbowałaś zwrócić jego uwagę dyskretniej? Ja wiem że ciało nie takie po ciąży i to się nie chce ale spróbuj może zwrócić jego uwagę ubiorem na co dzień. Pokaż mu że nadal jesteś atrakcyjną kobietą to może sam przyjdzie do ciebie. Próbowałaś czegoś takiego? Wiem że to może być trudne ze względu na dziecko i na ten tryb dnia z nim

Gość zielona owieczka 21lat
widzisz moze on jest przytłoczony? ja mam 21 lat mój 24 staż 4 lata i sam mówi że mnie bardzo kocha ale na ślub jest za młody chciałby się chajtnąc za 2-3 lata. No nie wiem mi się wydaje że faceci później dojrzewają może jest zwyczajnie przybity i zmęczony nagle z chłopca taka odpowiedzialność żona córka, spotyka się chociaż czasami z jakimś kumplem? Czy tylko praca/żona / dziecko? Nie zrozum mnie źle, bo mój też się nie spotyka zbyt częśto z kolegami tylko raz na dosłownie 2-3 miesiące, ale on po prostu nie chce. Może Twojemu czegoś brakuje? A może po porodzie Twoim jeżeli był na sali zmienił nastawienie i dojdzie do siebie?

może chciałby się trochę rozerwać zwyczajnie iść do kina? Tzn. nie wiem jak to u Was wygląda i wyglądało... Ale wiem, że to nie jest normalne u nas seks jest jakis 5 razy w tygodniu. Ale każdy ma inny temperament :)

Gość never_mind
Ha.. Ja co dzień staram się dbać o siebie, zakładać ładne ciuchy, malować się.. Niestety to na niego nie działa.. Rok temu chciał się ze mną żenić.. Na ten krok zdecydowałam się dopiero kiedy zaszłam w ciążę. To ja byłam niedojrzała do takiego związku jakim jest małżeństwo. Czy spotyka się z kumplami? A i owszem. Nie zabraniam mu choć to ja powinnam wyrwać się z domu. Często umawia się z nimi na basen.. Ma dużo czasu na odpoczynek od domu, pracy, dziecka i mnie.

chciał się żenić bo kocha ale wiesz wydaje mi się że dopiero teraz zdał sobie sprawę z ogromu odpowiedzialności za rodzinę i dziecko. Jakbym teraz ja wpadła to tez pewnie bym się chajtnęła z moim. Więc ja tam nic nie mówię tylko staram się pomóc wymyśleć o co mu może chodzić :)

Gość never_mind
Jestem wdzięczna za tego typu rady i pomoc. Bo większość forumowiczów napada na takie kobietki jak ja, że jestem brzydka najwyraźniej, że za gruba.. Ech.. Dziękuję za miłe rady.

Gość never_mind
Ile razy? Raz. I wiem , że jeśli bym nie dobierała się do niego, to miałby to gdzieś i w ogóle byśmy sie nie kochali. Nie wiem jak facet w tak młodym wieku może nie mieć ochoty, zwłaszcza że jestem otwarta i staram się urozmaicać seks jak tylkko mogę,..

Gość never_mind
Też tak uważam. Niestety tacy wywierają na odczucia wielki wpływ. Toteż dzięki tym gorszym komentarzom raz podejrzewałam, że mąż mnie z kimś zdradza.

Gość never_mind
niestety nie.. choć staram się jak mogę.

Gość peron 2
A nie odpowiedziałaś na pytanie, czy był przy porodzie?

hym to powiem ci że ciężki temat. Mój też nie ma ochoty ale jak mu narobię to już sam chce. A spróbowałaś mu pokazać jak ty się czujesz? kiedy ma ochotę sam to narób mu jeszcze większej a kiedy już będzie chciał czegoś więcej po prostu wyjdz. A jak przyjdzie albo się obrazi to mu wytłumacz że tak właśnie się czujesz przez jego oziębłość

właśnie był przy porodzie na sali? widział coś? ja myślę, że Cię nie zdradza. Tylko jest jakieś inne podłoże tego braku seksu :D

Gość never_mind
Skądże ! Nie był na sali przy porodzie.. Był wtedy w pracy za granicą..