Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona tanczy dla mnie

Odezwać się czy nie?

Polecane posty

Gość Ona tanczy dla mnie

Witam. Sprawa wygląda następująco prawie miesiąc temu zostawiła mnie laska(po 2 latach związku). Nie powiem, żeby była mi obojętna (nadal ją kocham i mi na niej zależy). Studiujemy razem, a więc widzimy się. Nasze stosunki to raczej, cześć i tyle, czasem gdy jest jakaś sprawa zamienimy kilka słow ale nic pozatym. Sytuacja wygląda tak, od kilku dni nie było jej na zajęciach, no szczerze się troche martwie bo nikt nic nie wie. Czy powinienem się odezwac np. smsem czy wszystko ok itp.? Nie chciałbym żeby wyszło, że chce za wszelką cene szukać kontaktu tylko poprostu taka neutralna rozmowa. Czy to dobry pomysl?

Gość bvrt
nie, nie dobry, ja tez tak sie kiedys neutralnie po porzuceniu mnie odezwalam do faceta. i nawet nie odpisal. co do dzisiaj bardziej mnie boli, niz samo zerwanie.

Gość bvrt
Lucy Eyelesbarrow, no moze byc dziwne, autor moze zostac potraktowany jak ja (wpis wyzej).

nie pisz, wyjdziesz tylko na ciolka...skoro inni nie martwia sie o ty tez sie nie wychylaj...ja bym pomyslala ze sie narzucasz, zerwaliscie co ci do tego ze jej na uczelni nie ma, moze sobie wolne zrobila..zdradzisz sie tylko ze cie nadal interesuje i obserwujesz ja na kazdym kroku

myśle że autor zdaje sobie sprawe że moze zostać olany... osobiście uważam że zależy jaki to facet...jeśli miękki to wziełabym za rozklejanie sie i trupie dupy, ale jeśli taki który sie nie rozklejał szczególnie po rozstaniu to dałabym na plus że nie jest najważniejsza dla niegomęska duma...

Gość bvrt
Lucy, a co w takim arzie pomyslalabys o moim facecie, a raczej ex facecie? rozstalismy sie, co wyszlo od niego. ja po tyg napisalam, zaproponowalam wyjscie na drinka (niby chcial kontynuowac kolezensko znajomosc, na co ja sie najpierw nie zgodzilam, a po tygodniu ochlonelam), wiec ja napisalam, a on nawet nie odpisal...

że brak mu honoru...bo skoro zaproponował koleżeństwo to powienien zareagować na propozycje pogadania przy drinku, ale skoro olał to tylko sie ciesz że nie masz go wśród znajomych :)

Gość bvrt
Lucy, bo ja najpierw w nerwach, emocjach powiedzialam, jak proponowal kolezenstwo, ze nie, ze niche, ze nie bedziemy wiecej rozmawiac i sie spotykac...ale wlasnie...po tygodniu ochlonełam, zeal mi bylo tej znajomosci, jego jako kumpla, wartosciowego czlowieka. i napisalam. czesc, co u ciebie moze w wolnej chwili wyskoczymy na drinka. a on nic:(

Gość bvrt
Lucy, czyli mam żal do siebie, bo bylam niekonsekntna...najpierw, ze NIE, zero kontaktow, a pozniej sama napisalam...tylko, ze on mnie wetdy olal...:(

Gość gromadzkaa
może se zrobiła 'urlop' i se miło spędza czas z nowym facetem:) nie interesuj sie autorze lepiej

Gość Ona tanczy dla mnie
Wiem, że mnie nie oleje itp. odpisze pewnie i tyle . Ale nie chciałbym żeby wyszło, że jestem jakiś najarany na nią dalej( po zerwaniu walczyłem o nią ale teraz od jakis 2 tyg. odpuściłem). Mam wyjebke:D. Kocham ją ale nic nie poradze... Nie wiem juz sam czy się odezwać...

wiele ludzi ma tak że odezwą sie kilka razy po rozstaniu jeszcze. ale z facetami lepiej konsekwentnie, bo może sobie jeszcze pomyślał że jeszcze o nim myślisz albo coś innego co wolałabyś żeby sobie nie pomyślał...

Gość bvrt
Lucy, czasu nie cofne :( nie załamuj mnie:( co masz na mysli??

Gość Macho z pod 5
Jak zwykle, baby Cie przegadają:D

Ona tanczy dla mnie to już zależy od Ciebie. czy bardziej sie o nią martwisz czy nie. jak nie to po prostu jak wróci na zajecia zamienicie naturalnie kilka słów...

Gość bvrt
Lucy...no moze, choc nie mialam takich intencji, to wlasciwie mogl sobie pomyslec, co chcial. Ja natomoast chcialam mu pokazac, ze ok, mozemy sie kumplowac, nie chce palic za soba mostow. nic juz nie zrobie. ale okropnie zle sie z tym czuje, ze odezwalam sie w koncu do niego, a on mnie tak olał:( no i z tym, ze byłam niekonsekwentna:(

Gość Ona tanczy dla mnie
Nie będe ukrywał, że chciałbym za jakiś czas znów z nią być i dlatego ważne jest dla mnie abym nie zrobił teraz głupiego błędu.

Gość kamil97jgora
Bądź dla niej kulturalny wyślij np. życzenia na święta i sylwestra

Gość bvrt
Lucy: a nie uwazasz, ze to ja zachowalam sie jak kretynka, najpierw "NIE", pozniej sie odzywam...jak gówniara jakaś:(...i dlaczego napisalas, ze "nie warto faceta wspominac"?...tzn wiem, ze to zakonczone, ale głupio mi, ze sie przed nim skopromitowalam, a on mnie zlekcewazyl...:( Autorze: nie pisz do niej, bo wyjdziesz na namolnego. jak ja troche poolewasz, to przedzej zachecisz do siebie, niz nagabywaniem. nie popelniaj mojego bledu.

nie odzywaj sie za często tylko od czasu do czasu, moze ją to zaintryguje. wiadomo że jak sie ludzie rozstają to zawsze są jakieś niedokończon prawy miedzy nimi...

autorze jak bedziesz sie odzywał sporo to wyjdziesz na namolnego a jak wgl stracicie kontakt to też bedzie ciężko zainicjować sytuacje kiedy bedziecie mogli wrócic do siebie. bvrt nie warto wspominać bo Cie to smuci, a i tak nie zmienisz tego ze Cie olał jak napisałaś. nie zachowałaś sie jak gówaniara, każdemu bez względu ile ma lat to rozstaniu zdarza sie robić takie rzeczy...

Gość Ona tanczy dla mnie
No bardziej chodzi mi o tą konkretną sytuacje czy mam się teraz odezwać:) Bo nie wiem czy jest może chora albo coś.

Gość bvrt
nie jest chora i dobrze o tym wiesz.

Gość Ona tanczy dla mnie
Mimo wszystko jednak chyba ona by sie mnie zapytała czemu mnie nie ma tyle czasu. Ale też nie chciałbym żeby się okazało, że jej się poprostu nie chciało i wyjde na ciote.

Gość Ona tanczy dla mnie
bvrt " nie jest chora i dobrze o tym wiesz." Widać było, że się słabo czuje. Więc to nie jest do końca wykluczone:).

Gość szatynka90
A nawet jeśli jest chora to co z tego? Przeziębienie zaraz jej przejdzie, ona sobie poradzi. A Ty się tylko będziesz przed nią płaszczył. Nie pisz jeśli masz honor i godność. Milczeniem więcej osiągniesz, niż zamartwianiem się o nią, wierz mi.

Gość bvrt
szatynka...no ja sie wlasnie teraz tak czuje (wpisy powyzej) bez godnosci i honoru...:(:(:(