Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia 26

Komu WYPADA pisac na forum?

Polecane posty

Moja przygoda z tym forum zaczęła się od czytania śmiesznych historii o najgorszym seksie w życiu. Potem weszłam na kilka innych tematów aż w końcu zapragnęłam wypowiedzieć się na jakiś temat więc zamiast używać pomarańczowych nickow,zalogowalam się i choć więcej czytam niż pisze to od czasu do czasu lubię wtrącić swoje zdanie. I tu problem.Bo pojawiły się osoby które kojarzą mnie z innych tematów i zostałam prawie zlinczowana. Bo matka,bo panna,bo ma dziecko,bo......to tamto etc. Bulwers że korzystam z forum. I tu pytanie. Bo czy naprawdę na forum erotycznym wypowiadają się tylko osoby samotne?Bezdzietni?Single?Calkowicie zdrowe? Mi wydaje się.że do rozmów o chorobach,dzieciach i życiu są inne fora. A to jest po to by na temat seksualności mógł wypowiedzieć się KAŻDY. A może nie mam racji?Niektórzy przecież widzą w tym problem.

Gość a gdzie tam
tu pisza glownie osoby bedace w zwiazkach z nadzieja na rypsnsko na boku

Gość a gdzie tam
i calkowicie zdrowych tu nie ma:-D

Gość a gdzie tam
aha i takie tematy sa omijane przez uzytkownikow bo nikt sie nie przyznaje po co tu jest

Pólka Dałam sobie inny nick.Problem w tym że jakieś dwa razy się mi przypadkiem pomylilo i od razu jacyś madrzy,szukający sensacji pokojarzyli fakty:-/

Gość a gdzie tam
tu jest tak ze jak powiesz komus prawde to albo przemilczy albo zniknie z tematu albo jeszcze sie obruszy,to forum mitow i mitomanow nijak majace sie do rzeczywistosci, na taki post tez nikt nie zareaguje bo nikt sie nie przyzna ze cos z nim nie tak:-D

Gość a gdzie tam
mialam racje,juz to przerabialam :-D

nie jestem samotna a w związku, nie szukam nic na boku ani nie mam kochanka, nie mam też dzieci i zdrowie też w sumie nie do końca mam. nie przejmuj sie kobieto ;). ludzie są okrutni i złośliwi i nie warto tego brać do siebie. wypowiadaj si dalej..

ja tak samo zaczynalam o najgorszego seksu i serdecznie sie usmialam zajrzalam tez do przygody ze zbokami i tez smiech, moze do momentu porad zbokow i wiedz ze jest tak wpisujesz sie niby cnotliwy temat a pozniej na powiedzmy ten ze bokami to cie zlinczuja no ze matka itp ale chyba najgorsze sa kobiety msciwe jak cholera ,zaraz na ciebie szukaja haka pisze to mimo ze sama jestem kobieta;)

Podobnie i ja zaczęłam . Pierwsze ciekawośc , czytanie i śmiech niekiedy do łez :D potem pisanie , linczowanie i na koniec tyrka :D Ale ja lubie i już . Podpisuje sie matka polka Klara75 ;)

Gość a gdzie tam
prawda w oczy kole? Moze powinnam sie zaczernic bo z pomaranczowymi nie gadacie? Nikt nic nie odpowie? Zastanawiam sie dlaczego wszyscy tacy jestescie,zaraziliscie sie od siebie Jak to jest?

do a gdzie tam chodzi o to ze jak napiszesz ze masz dzieci to na innym temacie juz nie mozesz poswirowac bo cie zjada no ale po co tlumaczyc szkoda klawiatury

Nic mi nie uwiera. Po prostu takie pierdzenie jest nudne. Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. To co tutaj napiszesz zawsze zostaje wykorzystane przeciwko tobie. Półka kiedyś sobie wymyśliła, ze jest "inszynierem", a w rzeczywistości robi tipsy w jakiejś dziurze. :) Takie życie. 🖐️

Vera no muszę to powiedzieć buhaha powtarzasz jak papuga , usłyszałam coś od jones która usłyszała to od lafina który ...... A ty to powtarzasz jak mantrę. Lepiej ci z tym, czujeszsie mądrzejsza?

Gość a gdzie tam
jasne,ze mozesz tu wszystko mozesz! Zjada Cie tacy jak Veron ktory tutaj nic innego nie robi tylko udowadnia swe niedowartosciowanie np dokuczajac polce

Oj tam, vera... Przygodę z vera tu przerabialo 3/4 forum. Ale vera jest jak katar - pprzychodzi, da trochę popalić i znika. :D A reszta? Jaki sens jest lamentowania nad kasliwymi uwagami jakichś pomarańczowych efemeryd?