Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia 26

Komu WYPADA pisac na forum?

Polecane posty

To sie cieszę , ze dzięki temu czujesz sie mądrzejsza und piękniejsze. Żal mi ciebie jeśli tylko dzięki pobytowi tu możesz sie poczuć lepiej.

Gość tak Zdzichu
jak bumerang :)

nei pewnie o mnie mowisz:-D Ale wytlumaczcie jak to jest,ze jestescie tacy niezyciowi? No przeciez to niemozliwe:O Zebyscie widzieli swiat w taki sposob jaki piszecie. Jakbyscie uczuc nie mieli. Pokazal i mowil mi o tym forum ktos i nie wierzylam dopoki nie zaczelam czytac:O

Właśnie. Kolejna prawidłowość. Tymi "linczujacymi"i najbardziej dokuczliwymi są praktycznie w 100%inne baby. No.taka vera na.której posty już nawet nie zwracam uwagi.

lalunia26 Verona pewnie nikt nie chce to sie wyzywa na atrakcyjniejszych dziewczynach,zreszta Jej pyskowki sa oklepane i ciagle sie powtarza,demencja w wieku 25 lat ale co sie dziwic jak to jedyny jej swiat

Lolita Tak też właśnie się mi wydaje. Najłatwiej przecież poprawiać sobie nastrój kosztem innych.Na takim forum gdzie inni nie wiedzą jaka ta czy inna jest zalosna w rzeczywistosci.

Ja vere lubię czytać za jej specyficzne żarty i poczucie humoru. Tylko żeby to zrozumieć to trzeba troszkę ruszyć głowa, co nie każdy potrafi :D Nawet ja :( acz próbuję! :D

Ahahahahahahahaha. :D Widzę, że tępaki poczuły się dotknięte. :D Tak, wyżywam się na atrakcyjniejszych. Co z tego, że nie wiem jak te "atrakcyjniejsze" wyglądają? :D Zresztą o czym tu mówić. Taka lalunia w desperacji szuka pajaca z którym będzie mogła sobie posapać do telefonu. :D Faktycznie. Tylko atrakcyjne tak robią. :D No cóż, ja tę czynność wykonuję mając przy sobie mężczyznę. Ale to tylko przywilej nieatrakcyjnych. :D:D:D

Loła, ale o czym z tobą rozmawiać? :D w tym momencie to tylko jakąś pyskowke chcesz uskuteczniac- to już wolę poczytać rozkład jazdy :O

nei na pewno najbardziej lubia czytac Verona Ci nazywani kurviarzami:O Przeciez to dziewcze nie ma za grosz szacunku do czlowieka,wiec i jej sie on nie nalezy. Szmaty ze szmatami stac powinny.

A zdradzający kurrwiarze to niby mają szacunek do człowieka? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Widać po ich poczunaniach jak szanują swoich partnerów i dzieci. I siebie zwłaszcza.

popieram vere, ma racje w temacie 25latka samotna z dzieckiem, panienko od fryzur to nie jest miejsce dla ciebie🖐️

Gość Nie podpisze sie
Vera ma ci sie kojarzyć z piosenkarką która zawodzi jak wilk do księżyca . Teraz ma z 80 lat

"Veron" to podejrzewam jakaś próba maskulinizacji, całkiem słuszna zresztą. :classic_cool:🖐️ Jeśli coś macie do samotnych matek z dziećmi, to faktycznie jesteście jedynie obrzydliwymi wpier­dalaczami gówna, którym WYPADA jedynie życzyć takiego losu.🖐️

Gość Nie podpisze sie
Dek@ :D dobre Ja sie już pożegnam z wami 🖐️

Brawa za mądrość Vera Ma temacie orgazmu przez telefon SZUKAM FACETA z którym mogę posapac do telefonu, Na temacie o najgorszym seksie SZUKAM FACETA z którym ten najgorszy seks mogę przeżyć. Na tym o mundurach SZUKAM FACETA który zarwie mnie na mundur. A na tym o erotycznych opowiadaniach? To tylko przykrywka bo i tam SZUKAM FACETA. :-D :-D :-D To że ty sterczysz tu od niewiadomo ilu myśląc że ktoś na ciebie poleci nie znaczy że inne robią to samo. Ja tam wolę realne życie a forum to dla mnie zabawa ale widocznie cały twój świat zamyka się w ekranie komputera....

Dek@ pięknie to powiedziałaś . Jeśli chcesz tu pisać to olewaj takich jak vera i tyle.

deka zboczku ty mały idź potrzeć cipka o kant stolu moze zrobi cie sie lepiej czego ci zycze🖐️ debilko naucz sie czytac 25letnia samotna matka z kilku letnim dzieciakem o czym swiadczy? dopowiedz sobie móżdżku

niejedna ,niejeden sie na tym forum dowartosciowal no nic , trzeba miec dystans czasem lepiej ignorowac szumowiny