Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia 26

Komu WYPADA pisac na forum?

Polecane posty

"25letnia samotna matka z kilku letnim dzieciakem o czym swiadczy?" Wiesz o czym to może świadczyć? O tym, że myślisz jak typowy skur­wiały polaczek, niezależnie od tego jakiejś jesteś płci. Czyli myślisz STEREOTYPAMI. Wiesz może jak do tego doszło? Czy była to "typowa" historia, czy może coś, w co nie masz prawa wpieprzać nosa? I jeszcze zapytam - wiesz może dlaczego tatuś podjął taką decyzję? A może w ogóle jej nie podjął? Kto wie jak było. To jej życie, nie masz prawa się nim posługiwać jak narzędziem na placu boju. Znasz tę dziewczynę? Nie. Ja też jej nie znam. Ale to nie znaczy, że masz jakiekolwiek podstawy do szufladkowania tej kobiety, a zwłaszcza gdy idzie o samotne macierzyństwo.

samotnej matce juz od zycia sie nie nalezy? To co jej zostaje do trumny sie polozyc i czekac na smierc? To ze poswiruje od czasu do czasu to ni hu..wasza sprawa ciekawe czy wy moralistki w zyciu realnym swiete jestescie, najwyzej popisac se mozecie i tyle po was zostanie...

A ja nie twierdzę, że to nie miejsce dla niej, tylko niepotrzebne jest to zawodzenie. Już pisałam wcześniej, że nikt tu nikogo nie trzyma siłą. For w internetach jest mnóstwo. Jak nie kafeteria - tylko dla zdrowych, bezdzietnych singli, ale w związkach , to jakieś inne - dla rodzących chore dzieci, samotnych panien. Prosta sprawa.Polecam f23. :classic_cool: A teraz idę naprawdę. Chętnie bym się poprzekomarzała z wam, ale naprawdę wypadałoby mi coś zrobić dzisiaj. Możecie to śmiało uznać za podwinięcie ogonka i ucieczkę z miejsca zdarzenia, ale nie samą kafeterią człowiek żyje. Pracę też warto mieć. :) 🖐️

dla ludzi brzydkich i nieatrakcyjnych:D ty lalunia za pikna jesteś na takie miejsce:D

"chore dzieci samotnych panien" no to teraz mi wytlumaczcie czy panny rodza chore dzieci? a moze ona z psychiatryka pisze ?

Istotą życia projektu "Vera - tu wstaw dowolnie wybrane gówienko" jest prowokowanie i podżeganie do rozlewu krwi, właśnie przez takie drobne wstawki. Tylko ignorowanie mogłoby w tym wypadku trwale uszkodzić psychikę trolla, zmasowany atak ze strony kilku użytkowników tylko nakłania do ucieczki. :(

wlasnie czytam posta jolki o tych chorych dzieciach i ni cholery nie wiem skąd ona to wytrzasnęła?

deka odsuń sie od monitora bo zębami rysujesz a nowy podobno, amerykański, szkoda:D

pafka deka odsuń sie od monitora bo zębami rysujesz a nowy podobno, amerykański, szkoda Muszę więcej takich "papierzaków" w tym lesie za sobą zostawiać, wcinacie jak pierwsze jagódki.🖐️

ingorowanie to by ja zabolalo ja jestem wyczulona na temat chorych dzieci sama urodzilam chore dziecko i wiem ile trzeba poswiecic zeby chowac takie dziecko no i pewnie juz jestem zaszufladkowana powinnam lazic po forach o dzieciach itd. a ja po prostu musze odreagowac i nie myslec o jednym a tu na erotycznym bywa zabawnie ;)

jolka do jasne qrwy co ty z tymi chorymi dziecmi? w ktorym miejsu ktokolwiek pisal cos o matkach wychowujacych chore dzieci? i nie identyfikuj sie z lalunia, bo wchodzenie na forume w celach "posmiania sie" popisania glupot, zabawa jest ok, ale szukanie tu meza, kochanka, rozdawanie nr gg tel. uprawianie seksu online to juz prostactwo

Dlaczego przejmujesz się zdaniem innych ludzi?? Bycie Matką, Żoną nie zwalnia Cię z bycia przede wszystkim KOBIETĄ!

Pafka a ty do jasnej qrwy zejdz ze mnie bo to na jakie tematy wchodze na forum nijak ma się do tego co robie w rzeczywistosci. Więc kto daje wam prawo mnie oceniać.

to w jakich tematach uczestniczysz to jedno a to kto ma twoje gg i tel i smieje sie z ciebie to drugie uwazaj na przyszlosc komu rozdajesz swoje dane internet pelen jest zbokow a ty majac dziecko szczególnie mocno powinnaś dbać o swoje i jego bezpieczeństwo

Pafka Dzięki za rade ale gg i telefon a także forum to jedno a prawdziwe dane to drugie. Nie jestem naiwną nastolatką.

Gość jloka?
pafka ty piszesz osobie ,szukasz meza ,kochanka czy seksu z psem ? no to tyle do tej paniusi a ja i tak mam z ciebie innych typu bezmozgowcow polewke

Nowa definicja bezmózgowca. Bezmózgowiec - człowiek inteligentny. Ale co ty możesz o tym wiedzieć. :D:D:D 🖐️ PS. Badania prenatalne - mówi ci to coś? A ja znikam - kiście się przed kompami w piątkowy wieczór. :classic_cool:

Mnie za to tymi badaniami prenatalnymi wcale nie rozbawila:-/ To już bezczelne.Myślisz że jesteś taka cwana i przechytrzysz los? Oby sie przypadkiem na tobie nie zemscil.